12 hours ago
#Arbnora
Dođu dani gdje smo same.
Ona i ja u invalidskim kolicima, tokom cijelog vikenda.👩🦽
Tata radi malo teže smjene, asistenta nema vikendom i same se snalazimo. 😊
Ali... što je starija, toliko mi je lakše sve!
Dijelimo radnje 50/50% i preponosna sam na nju.
Ima 4 godine... a radnje idu ovako:
Ja pripremim i postavim na stol obrok, ona pojede i pospremi tanjir za sobom u sudoper.
Ja ju ujutro dignem, sredim krevetić, ona se ustane, obuće i opere zubiće.
Ja predložim što ćemo se igrati, ona donese igračke i zajedno pospremimo igračke nakon.
Ja joj pomognem da se okupa, ona se obuće sama i donose fen i češalj da joj posušim i počešljam kosu.
I tako stalno, oko svega... 🥺
Izuzetno je inteligentna, empatična i razumna djevojčica na koju sam preponosna, a kako raste sve više, divim joj se koliko je dobra. 🩷
Vidi i shvaća, puno više nego mi odrasli to vidimo, jer kada legnem u krevet zbog bolova u leđima, njeno prvo pitanje je: ,, Mama, hoću masirati da prođe? ", i onda mi da još puse i ja se brzo oporavim. 🥰
I tako nam je prošao vikend, a vama želimo sutra lijep početak novog tjedna, mi idemo u krevet odmoriti.
Laku noć. 😴
Dođu dani gdje smo same.
Ona i ja u invalidskim kolicima, tokom cijelog vikenda.👩🦽
Tata radi malo teže smjene, asistenta nema vikendom i same se snalazimo. 😊
Ali... što je starija, toliko mi je lakše sve!
Dijelimo radnje 50/50% i preponosna sam na nju.
Ima 4 godine... a radnje idu ovako:
Ja pripremim i postavim na stol obrok, ona pojede i pospremi tanjir za sobom u sudoper.
Ja ju ujutro dignem, sredim krevetić, ona se ustane, obuće i opere zubiće.
Ja predložim što ćemo se igrati, ona donese igračke i zajedno pospremimo igračke nakon.
Ja joj pomognem da se okupa, ona se obuće sama i donose fen i češalj da joj posušim i počešljam kosu.
I tako stalno, oko svega... 🥺
Izuzetno je inteligentna, empatična i razumna djevojčica na koju sam preponosna, a kako raste sve više, divim joj se koliko je dobra. 🩷
Vidi i shvaća, puno više nego mi odrasli to vidimo, jer kada legnem u krevet zbog bolova u leđima, njeno prvo pitanje je: ,, Mama, hoću masirati da prođe? ", i onda mi da još puse i ja se brzo oporavim. 🥰
I tako nam je prošao vikend, a vama želimo sutra lijep početak novog tjedna, mi idemo u krevet odmoriti.
Laku noć. 😴
Koja si ti smaknuta lažna krmeća debilna ljigotina koja svoju malu, svoje tupavo mumljavo dijete objavljuješ i koristiš samo radi tvoje podmukle i lažne prosjačke lažotine. Ko još da ti povjeruje da ti mala pridje i kao pita “mama, hoću masirati da prodje” a dijete zatvoreno u onom krevet kavezu, da bi ti mogla dalje i opušteno izmišljati kao i npr sada prolupana krmačetino raspala 🤣😝😂 Čekam te i dalje debilna prosjačka srušena krmačetino, koje tvoje novo lažno i rokćavo rokćanje ide sutra 🤣😂👊👊💪
2 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication