tusmo24.com
CarboNora Bambucci
12 hours ago
#Arbnora
Dođu dani gdje smo same.
Ona i ja u invalidskim kolicima, tokom cijelog vikenda.👩‍🦽
Tata radi malo teže smjene, asistenta nema vikendom i same se snalazimo. 😊
Ali... što je starija, toliko mi je lakše sve!
Dijelimo radnje 50/50% i preponosna sam na nju.
Ima 4 godine... a radnje idu ovako:
Ja pripremim i postavim na stol obrok, ona pojede i pospremi tanjir za sobom u sudoper.
Ja ju ujutro dignem, sredim krevetić, ona se ustane, obuće i opere zubiće.
Ja predložim što ćemo se igrati, ona donese igračke i zajedno pospremimo igračke nakon.
Ja joj pomognem da se okupa, ona se obuće sama i donose fen i češalj da joj posušim i počešljam kosu.
I tako stalno, oko svega... 🥺
Izuzetno je inteligentna, empatična i razumna djevojčica na koju sam preponosna, a kako raste sve više, divim joj se koliko je dobra. 🩷
Vidi i shvaća, puno više nego mi odrasli to vidimo, jer kada legnem u krevet zbog bolova u leđima, njeno prvo pitanje je: ,, Mama, hoću masirati da prođe? ", i onda mi da još puse i ja se brzo oporavim. 🥰
I tako nam je prošao vikend, a vama želimo sutra lijep početak novog tjedna, mi idemo u krevet odmoriti.
Laku noć. 😴
Ayla Novak
Koja si ti smaknuta lažna krmeća debilna ljigotina koja svoju malu, svoje tupavo mumljavo dijete objavljuješ i koristiš samo radi tvoje podmukle i lažne prosjačke lažotine. Ko još da ti povjeruje da ti mala pridje i kao pita “mama, hoću masirati da prodje” a dijete zatvoreno u onom krevet kavezu, da bi ti mogla dalje i opušteno izmišljati kao i npr sada prolupana krmačetino raspala 🤣😝😂 Čekam te i dalje debilna prosjačka srušena krmačetino, koje tvoje novo lažno i rokćavo rokćanje ide sutra 🤣😂👊👊💪
2 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it