1 month ago
#Arbnora
Naučila sam puno toga kroz internet nasilje koje sam prošla od grupe ljudi u proteklih godinu dana.
Slučaj još uvijek vodi policija i ništa još nije završeno. Ali, bez obzira na sve to, jedna lekcija mi je ostala najjača.
Tišina je dragocjena. 😊
Naučila sam utihnuti i raditi u tišini.
Prije bi me pojela ljutnja. Boljele bi me laži, nepravda, spletke i čista zloba ljudi koji su spremni ići daleko zbog svojih pokvarenih ciljeva.
Ali danas…
Danas izbacim emociju između svoja četiri zida. Umijem se, izađem na svjež zrak, uz kavu posložim misli… i vratim kontrolu nad sobom.
Jer nema ništa jače od osobe koja uspije ostati mirna čak i kada u sebi puca.
Tada se zapravo gradi nova verzija tebe. Verzija koju više nitko ne može izbaciti iz tračnica. 🩷
To je ona verzija koja je potrebna da ostvariš sve što si ikada sanjala.
Čvrsta. Stabilna. Mirna. Mudra.
I… "tiha." 🥰
Laku noć svima. 😴
Naučila sam puno toga kroz internet nasilje koje sam prošla od grupe ljudi u proteklih godinu dana.
Slučaj još uvijek vodi policija i ništa još nije završeno. Ali, bez obzira na sve to, jedna lekcija mi je ostala najjača.
Tišina je dragocjena. 😊
Naučila sam utihnuti i raditi u tišini.
Prije bi me pojela ljutnja. Boljele bi me laži, nepravda, spletke i čista zloba ljudi koji su spremni ići daleko zbog svojih pokvarenih ciljeva.
Ali danas…
Danas izbacim emociju između svoja četiri zida. Umijem se, izađem na svjež zrak, uz kavu posložim misli… i vratim kontrolu nad sobom.
Jer nema ništa jače od osobe koja uspije ostati mirna čak i kada u sebi puca.
Tada se zapravo gradi nova verzija tebe. Verzija koju više nitko ne može izbaciti iz tračnica. 🩷
To je ona verzija koja je potrebna da ostvariš sve što si ikada sanjala.
Čvrsta. Stabilna. Mirna. Mudra.
I… "tiha." 🥰
Laku noć svima. 😴
Ne seri odvratna lažna bljubovtino, drhtiš i lažeš jer smo opet tu da tvoju lažnu i prosjačku bljuvotinu uništimo 😡👊💪💪💪
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication