tusmo24.com
CarboNora Bambucci
10 hours ago
#Arbnora
Večeras je Naino posljednje spavanje u ovom kinderbettu koji je prilagođen majkama s invaliditetom ili djeci s invaliditetom.
Sutra dolaze po njega iz zdravstva jer smo ga mi odlučili vratiti natrag, više nam, Bogu hvala ne treba.😊
Kada smo kinderbett dobili, Naia je imala svega 8 mjeseci i u običnom kinderbettu iz invalidskih kolica bilo je nemoguće brinuti o njoj.
Tada smo tražili pomoć od države, posudbu kreveta koji je namijenjen invalidskim kolicima.👩‍🦽
Ima daljinski i diže se po potrebi invalidskih kolica te također se zatvara na vrata, preklopno.
Običan kinderbett je bio ne moguće za mene iz invalidskih kolica.
Kinderbett je namijenjen do 6 godine djeteta, Nai je uskoro 5 godina, ali s obzirom da je vrlo neovisna u posljednje vrijeme postala, odlučili smo ranije preći u veći, običan krevet. 😊
Sada nam ovaj kinderbett smeta i zauzima prostor i vrijeme je da pomogne nekom drugom djetetu ili nekoj drugoj mami. 🩷
Emotivna sam... jer je jedno poglavlje Nainog i mog života zatvoreno, a to je kad je bila beba...
Tada kada smo to poglavlje prolazili, bilo mi je jako teško. Imala sam zdravstvenih poteškoća više nego sada poslje trudnoće i često smo ostajale same kad bi Naim radio. Od države smo dobili pomoć, ali tada, jako malo sati.
Kasnije smo se izborili za više, ali nije uvijek sve bilo med i mlijeko.
Ovaj Kinderbett mi je puno pomogao... Tu bi Naiu presvlačila, hranila nekad, uspavljivala, igrala se s njom dok je bila beba... i ne bi uspjeli bez njega.
Naia više nije beba, iako će za mene i Naima uvijek biti beba. 🥺
Hvala vam svima koji ste pratili naš put sa krevetom i ne zaboravite da se sve događa sa razlogom... da nikad ne odustanete i da se za svoje mališane borite. 🌷🫶🍀
Bubimir666
Iskreno se veselim što mala neće više spavati u zatvoru.... To je trebalo uraditi odavno,sad se sjetila jer ju žene prozivaju odavno po kmentarima da zašto mala spava još uvijek u tome.
1 hour ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Bubimir666 , click on at the bottom under it