tusmo24.com
CarboNora Bambucci
4 hours ago
#Arbnora
Sređujemo sobicu malo za Naiu.
Novo poglavlje se otvara... 🥰🩷
Zahvalna sam. 🥺
Ayla Novak
2 hours ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kolliiikkkoooo seeerreeeeššš… ta tvoja naduvana i odvratna izlapljena faca krmeća te izdaje iz samo jednog razlloooogaaa… Razvlači i oteži tim smrdljivim jezičinom, a dropuljo drndava i sama znaš da si taj kavez krevet morala smaketi jer si pod pritiskom od mojih svih komentara bila i to već ihahaj unazad i sad još neki dan sam ti ga sramno spomenula… Tad si se ti tek ljigačo lažna dosjetila da moraš reagovati i ti si se eto tek sad u biti snašla da upravo sad zatvoreni kavez iz Naine sobe mijenjaš 😝🤣😂 Jebem ti sve po spisku šiptarska debela patuljčino i znaj da se mene nikad nećeš riješiti jer ginem za pravdu! Nek me ona tvoja ili one tvoje… i dalje nazivaju sa “Ajljača” i kao ona ne može više ništa… 🤣😂😂 Zapamti stoko smrdljiva da pravda uvjek pobjedjuje jer prvo sam se bila sažalila na tebe i tu veliko srce imala i bila bi još više nasjela i možda najgluplja naivna ovca bila... ali jbg sama si se izdala i sama pala i ipak pravda postoji i upravo zbog toga ja imam još veću borbu i snagu da te zbacim i da već jednom začepiš stoko pogana!
Bubimir666
A vala svugdje mora svoju njušku staviti.
Na objavu o tati, pa kad je Halid umro,itd,itd,itd....
2 hours ago
In response Ayla Novak to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Bubimir666 , click on at the bottom under it