3 hr ago
#Arbnora
Obavili smo prvi put kupovinu same u trgovini. 🥰
Asistentica nam je pomogla doći do trgovine, a onda je ostala vani čekati da mi u malu korpu za kupovinu ubacimo stvari koje nam trebaju i na kasi platimo.👩🦽🩷
Mogu reći da je Naia odlično surađivala (osim što je uspjela nažicati slatkiš za sebe, al ajd) . 😃
Sve u svemu, zadatak smo uspješno obavile, a sad idemo lagano kući, uzela sam pileće batake pa ću ih premazati sa limunom i medom pa u fritezu.
Finooo.😋
A vi?? Što radite?😇
P.S: slikala nas je teta u trgovini.😂
Obavili smo prvi put kupovinu same u trgovini. 🥰
Asistentica nam je pomogla doći do trgovine, a onda je ostala vani čekati da mi u malu korpu za kupovinu ubacimo stvari koje nam trebaju i na kasi platimo.👩🦽🩷
Mogu reći da je Naia odlično surađivala (osim što je uspjela nažicati slatkiš za sebe, al ajd) . 😃
Sve u svemu, zadatak smo uspješno obavile, a sad idemo lagano kući, uzela sam pileće batake pa ću ih premazati sa limunom i medom pa u fritezu.
Finooo.😋
A vi?? Što radite?😇
P.S: slikala nas je teta u trgovini.😂
Koja si ti nemajka i odvratna žderava drobulja da sa sebe prebacuješ na dijete da je ona kao užicala, a ti sve ugrabila i ubacila za svoju prokletu i zinulu guzicu 🤣 Tvoja mala nebi smjela nešto učiniti bez tvoje dozvole jer je total pod tvojom diktaturom. Izgubljena, odvratna i sjebana lažna krmeća žderuljo, zar opet premazani bataci sa limunom i medom 🤦♀️🤣😂😂 Opaljetino jedna glupava, zar ne vidiš da si postala dosadna i da ubijaš više i ovce u pojam i one ti bježe, što dalje to bolje 🤣🤣😂😂 Stvore smrdlijivi, gazim te dok te ne zgazim 💪
1 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication