Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Bile smo Naia i ja zajedno sa asistenticom kod doktora.
Navikla sam doktore posjećivati najviše radi sebe.👩‍🦽
Bolničke čekaonice su mi kao djetetu bile poput dnevnog boravka, a doktora se nikad nisam plašila.
Bili su toliko dio mog života da sam ih doživjela kao prijatelje. Odlasci u bolnicu nisu nikad bili dramatični. Bili su: normalni dio mene.
Sjedim tako na ovim fotografijama dok držim mobitel u ruci da uslikam zaigranu Naiu i najednom mi sine da čekam red za Naiu u čekaonici.
Dakle, ne za sebe: za Naiu.
Razmišljam kako nikad nisam prije mislila da ću biti u bolnici za nekog drugog...
Mislila sam bit ću uvijek samo za sebe.
Mislila sam da ću morati voditi brigu samo o samoj sebi. I vrlo rano sam i kao dijete naučena bila da vodim računa o sebi. Često sam išla i sama na kontrole uz prijevoz. Često sam pazila na svoje papire od doktora.
Voljela sam osjećaj samostalnosti i davao mi je tu neku kontrolu nad mojim životom koju često nisam mogla imati zbog mog invaliditeta, a i pokojni otac me vrlo rano učio brigu o tome... Znao je da ga neće biti vječno. ❤️‍🩹
Gledam tako Naiu kako skače bezbrižno oko mene, asistentice i igračaka, a najbolje od svega nije samo to što nisam u bolnici radi sebe već i to što sam s Naiom radi obične rutinske kontrole.
Ništa ozbiljno. Samo rutinska kontrola... Običan dan za jednu mamu....mene...
Nikakvi lomovi, ništa. Samo Naia.😊
Ali... tko bi rekao... da će ona Nora koja iz bolnica je često jedva živu glavu izvukla...nekog drugog pratiti u pregledima...i to koga? Ovu veliku, predivnu, djevojčicu. 🩷
Nikad ne bi rekla...
No, život je lijep kad ga živjeti znaš. Samo da je zdravlja. Jer svega ostalog će bit. 🌼
6 hr ago
Frenki
3 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Seri seri moj golube bijeli. Može li itko dr. biti u centru pažnje osim tebe. Šteta što i u institucije ne možeš gurnuti "sretnu" sliku.
Ayla Novak
5 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Koga briga više, pokvarena podmukla stoko??! Ti si gora od pokvarene ploče, ne može te se više ni gledati, ni slušati. Začepi više i ne prosi sa tim jadnim djetetom jer nikakve koristi više nemaš šta god objavila… Zar ne vidiš po lajkićima da te i ovce ruše jer si se i njima više zgadila i dosadila od laganja, glupih i ponavljjućih objava 🤣🤮👊