#Arbnora
Danas sam održala svoje 5 predavanje fizioterapeutima 3 razreda srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici. 🥳🥰🎉🎊
Ovim putem se želim zahvaliti nastavniku Darku Majeski i nastavnici Ivi Šumrada.
Želim se zahvaliti i učenicima koji su predložili da održim svoje predavanje jer na mladima svijet ostaje.👏
Hvala vam! ❤️
U ovom predavanju govorili smo o svemu pomalo, a jedne od stvari koje sam obuhvatila su:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecte?
* Kako fizioterapije mogu pomoći oboljelima Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Kako se liječi Osteogenesis Imperfecta?
* Razlika između Hrvatskog i Njemačkog zdravstva
* Koje su poteškoće s kojima se susreću osobe s invaliditetom?
* Na koji način se može osobama s invaliditetom najbolje pomoći?
* Objašnjenje što su to predrasude i diskrimininacije nad osobama s invaliditetom
* Moj život i borbe s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela
...
Sat je bio ispunjen raznim pitanjima učenika, a moje srce je ponosno jer su ovi fizioterapeuti za još jedno znanje bogatiji! ❤️
✨️Ako me želiš pozvati na svoj sat i čuti moju priču, kontaktiraj me putem moje web stranice i stojim ti na raspolaganju.
Danas sam održala svoje 5 predavanje fizioterapeutima 3 razreda srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici. 🥳🥰🎉🎊
Ovim putem se želim zahvaliti nastavniku Darku Majeski i nastavnici Ivi Šumrada.
Želim se zahvaliti i učenicima koji su predložili da održim svoje predavanje jer na mladima svijet ostaje.👏
Hvala vam! ❤️
U ovom predavanju govorili smo o svemu pomalo, a jedne od stvari koje sam obuhvatila su:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecte?
* Kako fizioterapije mogu pomoći oboljelima Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Kako se liječi Osteogenesis Imperfecta?
* Razlika između Hrvatskog i Njemačkog zdravstva
* Koje su poteškoće s kojima se susreću osobe s invaliditetom?
* Na koji način se može osobama s invaliditetom najbolje pomoći?
* Objašnjenje što su to predrasude i diskrimininacije nad osobama s invaliditetom
* Moj život i borbe s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela
...
Sat je bio ispunjen raznim pitanjima učenika, a moje srce je ponosno jer su ovi fizioterapeuti za još jedno znanje bogatiji! ❤️
✨️Ako me želiš pozvati na svoj sat i čuti moju priču, kontaktiraj me putem moje web stranice i stojim ti na raspolaganju.
7 months ago
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Je li Nora spomenula ovdje u školi da je ukrala 100 eura?
7 months ago
Das ist Diebstahl! Und so eine kleine fette und ungezogene Frau darf in den Schulen auftreten?
7 months ago
Ja ne razumijem kako ju ravnatelji tih škola ne provjeravaju. Njezini postovi otkrivaju da nema moralnog kompasa i takva osoba drži "predavanja" 🙈
7 months ago
Ajd ovo što je sve nabrojala nije ništa novo, to je i prošle godine nabrajala kad je imala predavanje, pa je poslije odbili jer tražila novac!
Budaletina lažovska kaže da joj je srce ponosno jer su ovi fizioterapeti za jedno znanje bogatiji, jao majko moja 🤣🤣😂😂😂
Budaletina lažovska kaže da joj je srce ponosno jer su ovi fizioterapeti za jedno znanje bogatiji, jao majko moja 🤣🤣😂😂😂
7 months ago
Što se više laže, laže se bolje... 😄😄😄
7 months ago
(E)
In response Marija to her Publication
Pošto je ona u zadnje vrijeme i malo prolupala, već x puta se i zapetlja u lažima.. 🤣😂😂😂
7 months ago
(E)
Jesi im objasnila koliko si prevarila ljudi,kako si pokrala 100 eura iz novčanika,kako žicaš lovu na društvenim mrežama,koliko lažeš ???? Ovo treba prijaviti..i tu školu koja je to dozvolila....odkud njoj pravo da drži predavanja?