Logo
CarboNora Bambucci
7 months ago
#Arbnora
Danas sam održala svoje 5 predavanje fizioterapeutima 3 razreda srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici. 🥳🥰🎉🎊
Ovim putem se želim zahvaliti nastavniku Darku Majeski i nastavnici Ivi Šumrada.
Želim se zahvaliti i učenicima koji su predložili da održim svoje predavanje jer na mladima svijet ostaje.👏
Hvala vam! ❤️
U ovom predavanju govorili smo o svemu pomalo, a jedne od stvari koje sam obuhvatila su:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecte?
* Kako fizioterapije mogu pomoći oboljelima Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Kako se liječi Osteogenesis Imperfecta?
* Razlika između Hrvatskog i Njemačkog zdravstva
* Koje su poteškoće s kojima se susreću osobe s invaliditetom?
* Na koji način se može osobama s invaliditetom najbolje pomoći?
* Objašnjenje što su to predrasude i diskrimininacije nad osobama s invaliditetom
* Moj život i borbe s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela
...
Sat je bio ispunjen raznim pitanjima učenika, a moje srce je ponosno jer su ovi fizioterapeuti za još jedno znanje bogatiji! ❤️
✨️Ako me želiš pozvati na svoj sat i čuti moju priču, kontaktiraj me putem moje web stranice i stojim ti na raspolaganju.
Victoria Carter
Jesi im objasnila koliko si prevarila ljudi,kako si pokrala 100 eura iz novčanika,kako žicaš lovu na društvenim mrežama,koliko lažeš ???? Ovo treba prijaviti..i tu školu koja je to dozvolila....odkud njoj pravo da drži predavanja?
7 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it