Logo
CarboNora Bambucci
9 hr ago
#Arbnora
Nisam nikad mislila da ću jednog dana biti za svojom kuhinjicom, prilagođenoj osobi s 👩‍🦽, nešto spremati, nekad jesti, i da će pored mene doći moja kćer, dovući svoju stolicu da sjedne pored mene i družiti se sa mnom.🥺
Mislila sam sve su ovo neki snovi, daleki, teški, neostvarivi...ali... sve se ostvarilo.
Često moja Naia dođe uz stolicu i sjedi kraj mene ovako, kaže "sjediti ću kao mama", dok joj ja spremam slastice ili pak večeru.
Bože, ima li većeg blagoslova? Veće radosti?🥹
Bogu hvala na svemu.🤲☪️❤️
A vi? Na čemu ste zahvalni?🥰
Ayla Novak
Eto ostvarilo se to tebi kad si svoje babetine očerupala do maksimuma, ali eto to je nekad bilo… Sad možeš samo sanjati i sebi istinski reći, piši propalo, što je bilo, bilo je… Tvojoj podmukloj prošnji je došlo veliko mahanje 😅👋
Gledam tu malu što si je pozno natakarila pored sebe i vidim ta dva identična namještena glumna keza, baš te mala dobro kopira kao što si i ti sve kopirala od svog crknutog ćaćurdine. Nastavlja se podlo glumetanje šiptarske famelijarne gamadi 😝🤮👊
9 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it