3 hr ago
#Arbnora
Ova koja stoji je žena kakvom me svijet najradije vidi; uspravnu. Mirnu. Lijepu. Uvjerljivu.
Simbol snage u obliku koji je ljudima lakše razumjeti.
A ova koja sjedi je istina.😊
Ne uljepšana. Ne upakirana. Ne prilagođena tuđoj ugodi; ona je moja stvarnost.
Moje tijelo. Moj umor. Moja borba. Moja svakodnevica.👩🦽
Ova koja stoji je hrabrost koju sam morala pokazati, a ova koja sjedi je hrabrost koju sam morala živjeti.
Jer biti jaka pred ljudima je jedno, ali ostati nježna nakon svega što te pokušalo slomiti… to je sasvim druga vrsta snage.
Jedna verzija mene je ono što ljudi lakše prihvate.
Druga je ono što život zaista jest.❤️🩹
To sam sve ja.
I ona koja je morala sjediti. I ona koja je naučila "stajati", ali ne na nogama, nego u sebi.
Ova koja stoji je žena kakvom me svijet najradije vidi; uspravnu. Mirnu. Lijepu. Uvjerljivu.
Simbol snage u obliku koji je ljudima lakše razumjeti.
A ova koja sjedi je istina.😊
Ne uljepšana. Ne upakirana. Ne prilagođena tuđoj ugodi; ona je moja stvarnost.
Moje tijelo. Moj umor. Moja borba. Moja svakodnevica.👩🦽
Ova koja stoji je hrabrost koju sam morala pokazati, a ova koja sjedi je hrabrost koju sam morala živjeti.
Jer biti jaka pred ljudima je jedno, ali ostati nježna nakon svega što te pokušalo slomiti… to je sasvim druga vrsta snage.
Jedna verzija mene je ono što ljudi lakše prihvate.
Druga je ono što život zaista jest.❤️🩹
To sam sve ja.
I ona koja je morala sjediti. I ona koja je naučila "stajati", ali ne na nogama, nego u sebi.
Daj smakni se više prepotentna, lažljiva i odvratna rugobo. Mogla si i ustati i uslikati se u tom nažderanom i utovljenom patuljastom stanju, a ne preko KI sa lijepšim dojmom 🤣🤦♀️ Prestanni više izvoditi te providne cake koju navlačiš na patetiku. Ti si teški manipulator gdje si vješta na riječima bez djela. Tebi je laganje postalo isto što i disanje, ali nećeš još dugo… Dolazi vrijeme kada ćeš ti dahćati i puhćati kao krmača koja rikava 😅💪
1 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication