7 months ago
#Arbnora
Danas sam održala svoje 5 predavanje fizioterapeutima 3 razreda srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici. 🥳🥰🎉🎊
Ovim putem se želim zahvaliti nastavniku Darku Majeski i nastavnici Ivi Šumrada.
Želim se zahvaliti i učenicima koji su predložili da održim svoje predavanje jer na mladima svijet ostaje.👏
Hvala vam! ❤️
U ovom predavanju govorili smo o svemu pomalo, a jedne od stvari koje sam obuhvatila su:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecte?
* Kako fizioterapije mogu pomoći oboljelima Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Kako se liječi Osteogenesis Imperfecta?
* Razlika između Hrvatskog i Njemačkog zdravstva
* Koje su poteškoće s kojima se susreću osobe s invaliditetom?
* Na koji način se može osobama s invaliditetom najbolje pomoći?
* Objašnjenje što su to predrasude i diskrimininacije nad osobama s invaliditetom
* Moj život i borbe s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela
...
Sat je bio ispunjen raznim pitanjima učenika, a moje srce je ponosno jer su ovi fizioterapeuti za još jedno znanje bogatiji! ❤️
✨️Ako me želiš pozvati na svoj sat i čuti moju priču, kontaktiraj me putem moje web stranice i stojim ti na raspolaganju.
Danas sam održala svoje 5 predavanje fizioterapeutima 3 razreda srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici. 🥳🥰🎉🎊
Ovim putem se želim zahvaliti nastavniku Darku Majeski i nastavnici Ivi Šumrada.
Želim se zahvaliti i učenicima koji su predložili da održim svoje predavanje jer na mladima svijet ostaje.👏
Hvala vam! ❤️
U ovom predavanju govorili smo o svemu pomalo, a jedne od stvari koje sam obuhvatila su:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecte?
* Kako fizioterapije mogu pomoći oboljelima Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Kako se liječi Osteogenesis Imperfecta?
* Razlika između Hrvatskog i Njemačkog zdravstva
* Koje su poteškoće s kojima se susreću osobe s invaliditetom?
* Na koji način se može osobama s invaliditetom najbolje pomoći?
* Objašnjenje što su to predrasude i diskrimininacije nad osobama s invaliditetom
* Moj život i borbe s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela
...
Sat je bio ispunjen raznim pitanjima učenika, a moje srce je ponosno jer su ovi fizioterapeuti za još jedno znanje bogatiji! ❤️
✨️Ako me želiš pozvati na svoj sat i čuti moju priču, kontaktiraj me putem moje web stranice i stojim ti na raspolaganju.
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Je li Nora spomenula ovdje u školi da je ukrala 100 eura?
Das ist Diebstahl! Und so eine kleine fette und ungezogene Frau darf in den Schulen auftreten?
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication