9 hr ago
#Arbnora
Ne znam da li znate, ali ja sam oduvijek htjela biti teta. 😁 Čekala sam to godinama, ali ništa!
Sve nešto bit će, hoće, vamo, tamo, i na kraju ništa! 🙄😐
I već su mi bile lagano potonule lađe... načekala se ja jadna... i onda što se desilo?!?!
Najednom sam, u vrlo kratkom periodu, postala DVA PUTA teta! 🥺 Točnije: dupla teta! 😎
Moji dječaci su mjesec dana razlika samo, a mene je kao tetu umalo srce strefilo od radosti!!! 🥹
I sad što?!
Sad sam najbogatija teta na svijetu sa svojim najljepšim nećacima! 💙
Razmazim ih svaki dan, štipam i ljubakam kad mogu, i gdje ćeš ljepše! 🥰
A vi??? Koliko puta ste postali teta?
Pišite u komentarima! 😊
Ne znam da li znate, ali ja sam oduvijek htjela biti teta. 😁 Čekala sam to godinama, ali ništa!
Sve nešto bit će, hoće, vamo, tamo, i na kraju ništa! 🙄😐
I već su mi bile lagano potonule lađe... načekala se ja jadna... i onda što se desilo?!?!
Najednom sam, u vrlo kratkom periodu, postala DVA PUTA teta! 🥺 Točnije: dupla teta! 😎
Moji dječaci su mjesec dana razlika samo, a mene je kao tetu umalo srce strefilo od radosti!!! 🥹
I sad što?!
Sad sam najbogatija teta na svijetu sa svojim najljepšim nećacima! 💙
Razmazim ih svaki dan, štipam i ljubakam kad mogu, i gdje ćeš ljepše! 🥰
A vi??? Koliko puta ste postali teta?
Pišite u komentarima! 😊
Štipaš ih i ljubakaš kad možeš, a monstrumska i šiptarska ljigotino si izgleda zaboravila kad si svoje dijete dala materi i poslije 6 mjeseci je nisi još htjela, ali je socijalno u njemačkoj reagovalo i zbog toga si je opet morala uzeti k,sebi… Jebo te onaj zlikavi i crknuti šiptaski otac koji te naučio da prosiš, al nećeš njegove lažne stope dostići jer te ja pratim dok te sa pravednom stopom ne z,gazim 🦶💪💪
1 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication