9 hr ago
#Arbnora
Kupila sam Nai jučer nove bombone.
Donijela je vrećicu pored mene i kaže:,, mama, hajmo ih zajedno probati jesu li fini. "
Kažem ja: ,, može " i opipam ih prstima da li su meki ili tvrdi. Ali nisam na glas rekla ništa.
Ona ih je opipala odmah nakon mene i rekla:,, oh, tvrdi su. Ti to ne smiješ zbog zubi." i ko mala pčelica brzinom munje SAMA otišla po nove bombone, meke.🥺
Ovo je jedna nevjerojatno empatična djevojčica i toliko osjetljiva prema bolesnim ljudima da sam tu najponosnija na svijetu. 🩷
Želim da joj život ne skida ovaj prekrasan osmijeh sa lica nikada i da joj srce ostane ovako čisto i neiskvareno zauvijek.🌸
Kupila sam Nai jučer nove bombone.
Donijela je vrećicu pored mene i kaže:,, mama, hajmo ih zajedno probati jesu li fini. "
Kažem ja: ,, može " i opipam ih prstima da li su meki ili tvrdi. Ali nisam na glas rekla ništa.
Ona ih je opipala odmah nakon mene i rekla:,, oh, tvrdi su. Ti to ne smiješ zbog zubi." i ko mala pčelica brzinom munje SAMA otišla po nove bombone, meke.🥺
Ovo je jedna nevjerojatno empatična djevojčica i toliko osjetljiva prema bolesnim ljudima da sam tu najponosnija na svijetu. 🩷
Želim da joj život ne skida ovaj prekrasan osmijeh sa lica nikada i da joj srce ostane ovako čisto i neiskvareno zauvijek.🌸
Fujj, sve simišlleno, i namješeteno o ovim provalnim i jeftinim godinama zapuštenim krljavimm zubalom i podgovorno o jadnim zubalom koje nisu mogle dalje i bolje sa prošenjem dobiti skupe i trajne inplatante .Jebika, prokužana i smrdna krezava ljigašo, žderi i žvaći i dalje kako si i navikla…. Niko i nijedna pametna osoba ti nebi i neće platiti to što si ti sebi zamislila 🤣😆🤦♀️😂 Jedi i žderi što ti je socjala minimalno platila tu ober skidajuću billig protezu, manje ćeš se toviti 😁 Jadan samo tvoj pederko, kad te ujutru bez zubala vidi sa proteza u čaši… 🤣🤮 Pgled već te tvoje naučene ppdle i prosjačke naslijednice već joj isto grimasa sve govori… 🤣🤦♀️
1 hr ago
(E)
In response Bambucci to his Publication