Logo
Bambucci
9 hr ago
#Arbnora
Kupila sam Nai jučer nove bombone.
Donijela je vrećicu pored mene i kaže:,, mama, hajmo ih zajedno probati jesu li fini. "
Kažem ja: ,, može " i opipam ih prstima da li su meki ili tvrdi. Ali nisam na glas rekla ništa.
Ona ih je opipala odmah nakon mene i rekla:,, oh, tvrdi su. Ti to ne smiješ zbog zubi." i ko mala pčelica brzinom munje SAMA otišla po nove bombone, meke.🥺
Ovo je jedna nevjerojatno empatična djevojčica i toliko osjetljiva prema bolesnim ljudima da sam tu najponosnija na svijetu. 🩷
Želim da joj život ne skida ovaj prekrasan osmijeh sa lica nikada i da joj srce ostane ovako čisto i neiskvareno zauvijek.🌸
Ayla
Fujj, sve simišlleno, i namješeteno o ovim provalnim i jeftinim godinama zapuštenim krljavimm zubalom i podgovorno o jadnim zubalom koje nisu mogle dalje i bolje sa prošenjem dobiti skupe i trajne inplatante .Jebika, prokužana i smrdna krezava ljigašo, žderi i žvaći i dalje kako si i navikla…. Niko i nijedna pametna osoba ti nebi i neće platiti to što si ti sebi zamislila 🤣😆🤦‍♀️😂 Jedi i žderi što ti je socjala minimalno platila tu ober skidajuću billig protezu, manje ćeš se toviti 😁 Jadan samo tvoj pederko, kad te ujutru bez zubala vidi sa proteza u čaši… 🤣🤮 Pgled već te tvoje naučene ppdle i prosjačke naslijednice već joj isto grimasa sve govori… 🤣🤦‍♀️
1 hr ago (E)
In response Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla , click on at the bottom under it