Logo
Eva
4 hr ago
In response Bambucci to his Publication
Evo, opet je počelo da smrdi. 💩💩💩💩
Ayla
4 hr ago
Isfiltrirana krmačetino, baš mi je drago da si se pojavila. Tek sad ću da te brutalno ganjam dok te ne uganjam i strpam u krmeći tor i to u zabijeni mračni ćošak! 👊💪💪
Marija
4 hr ago
Nora se vratila. Čim zine, već laže i kuje sebe u zvezde. Ista bahatost, isto prenemaganje. Ništa ti nisi naučila, draga moja. Čak su ti i izgovori ostali isti.
Ayla
4 hr ago
In response Marija to her Publication
Samo je Filtere pojačala do daske, nestao joj je debeli podbradak 🤣😂😂😂
Sanja
5 hr ago
Baš divno. Nora se napokon vratila. Očito misli da je sve zaboravljeno. E pa, draga moja, nije.
Jovana
5 hr ago
Ako Nora krši pravila društvenih mreža, tražit ćemo da za to snosi posljedice. Svako dokumentirano kršenje prijavit ćemo nadležnoj platformi i zahtijevati dosljednu primjenu pravila. Popularnost nikome ne daje pravo da bude iznad njih.
Dijana
5 hr ago
Naša se borba nastavlja. Sada odlučnije nego ikad! Bit ćemo glasniji, ustrajniji i sve neugodniji onima koji računaju na našu šutnju. Nećemo posustati.
Anela
5 hr ago
Die fette und hässliche Sau ist zurück 😊😊😊
Ceca
5 hr ago
Draga moja, možeš se ti praviti važna koliko te volja. I dalje si ista lažljiva, umišljena svinja, samo si ovaj put malo glasnija. Nemoj si laskati. To što imaš obraza lagati ljudima ravno u oči još ne znači da ti itko vjeruje.

Za svaku svoju laž moraš izmisliti novu, a onda se još vrijeđaš kad netko primijeti da ti priča ne drži vodu. Daj, molim te. Poštedi nas te predstave. Nisi ni toliko pametna koliko misliš ni toliko uvjerljiva koliko bi htjela biti.

Samo da budem jasna: nećemo prijeći preko tvojih laži. Svaku ćemo usporediti s onim što si govorila prije. Pa se onda izvoli objasniti, bez prenemaganja i glumljenja žrtve.

Htjela si pozornost? Sad je imaš. Samo nemoj očekivati pljesak.

A kad od te tvoje silne veličine ne ostane ništa, nemoj kriviti nas. Istina je, dušo, sasvim dovoljna.