Logo
Bambucci
13 hr ago
#Arbnora
Danas sam razgovarala s mamom preko kamere i usred razgovora mi je rekla nešto zbog čega sam se nasmijala od uha do uha.
Rekla mi je:
„Koliko ti se u licu vidi da si smršavila.“ 🥺
Možda će nekome to zvučati kao obična rečenica.
Ali meni nije bila.
Jer iza te jedne rečenice krije se puno više od nekoliko izgubljenih kilograma. Kriju se mjeseci odricanja. Kriju se dani kada mi se jelo nešto slatko, nešto masno ili nešto što znam da mi ne pomaže, a ipak sam rekla sama sebi: „Ne danas.“ Kriju se trenuci kada sam bila umorna. Kada me boljelo. Kada nisam imala volje. Kada sam htjela odustati. Ipak nisam.
Nije lako raditi na svom zdravlju ni kada si potpuno zdrav. A kada živiš s invaliditetom, kada se krećeš pomoću invalidskih kolica, kada imaš bolove, umor i ograničenja koja drugi često ne vide, tada neke stvari postanu još teže. Ne zato što su nemoguće. Nego zato što za isti rezultat često moraš uložiti puno više truda.👩‍🦽
Puno ljudi može jednostavno otići trčati, odraditi trening ili potrošiti višak energije bez previše razmišljanja.
Ja ne mogu. Zato svaki kilogram manje za mene nije samo broj. To je odluka. To je disciplina. To su stotine malih izbora koje nitko ne vidi.
To su dani kada biraš ono što je bolje za tebe, iako ti se ne bira.
I upravo zato sam danas ponosna. Ne zbog izgleda. Ne zbog broja na vagi. Nego zato što znam koliko sam se trudila.
Koliko puta sam krenula ispočetka. Koliko puta sam pala pa ponovno ustala. Koliko puta sam rekla sebi da moje zdravlje zaslužuje još jedan pokušaj. I možda je upravo to najvažnija lekcija koju sam naučila. Rad na sebi nije kazna. Nije odricanje života. Nije borba protiv sebe.
Rad na sebi je ljubav prema sebi. ❤️ To je odluka da sebi daš priliku za bolje sutra. Da svom tijelu pružiš ono što mu treba. Da svom zdravlju daš važnost koju zaslužuje. I zato sam danas zahvalna.
Iako još nisam gotova sa gubitkom kilograma i još puno posla je pred mnom, zahvalna sam ipak svom tijelu koje me nosi kroz sve izazove. Zahvalna ljudima koji primijete moj trud. Zahvalna svakom malom koraku naprijed.
Jer ponekad jedna iskrena rečenica od osobe koju voliš podsjeti te koliko si zapravo daleko stigao.
A to je osjećaj koji se ne može izmjeriti ni kilogramima ni brojevima. 🩷🌷
Laku noć svima.🌛🌃😴
Ayla
Odvratna žderuljo lažovska, možeš mamin kompliment mačku o rep objesiti i ne izmišljaj uvjek jedne te iste laži. Ne objavljuješ više nova videa na kojima se vide tvoje gromadne nožurdetine i trbuščetina. Pukla ti je tikvenjača od silnih laži i zla koja si nanijela. Najbolje bi bilo da se pridružiš onom svom riknutom ocu koji te naučio tim podlim lažima. Mamu ti jebem šiptarsku, nećeš još dugo 👊👊💪
3 hr ago
In response Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla , click on at the bottom under it