Logo
Bambucci
3 hr ago
#Arbnora
Nije važno koliko možeš, nego koliko ljubavi, truda i sebe uneseš u ono što radiš. ❤️
Možda je nekome ovo samo obična kupovina, nekoliko sitnica i kava nakon svega. Ali meni je to puno više. To je moj način da budem prisutna u vlastitom životu, da napravim nešto za sebe i svoju djevojčicu i da uživam u malim trenucima koji mi znače više nego što drugi možda mogu razumjeti. 🥹🩷
Kupujem za svoju djevojčicu. Ja. 🛍️ Možda ne mogu sve napraviti onako kako bih željela, možda mi za neke stvari treba više vremena, truda i energije, a možda bi netko drugi sve to obavio brže i jednostavnije. Ali znate što? Ne mora sve biti savršeno da bi bilo vrijedno.
Ponekad zaboravimo da uspjeh nije uvijek u tome da napravimo najviše, najbrže ili najbolje. Ponekad je uspjeh u tome što smo pokušali unatoč umoru, preprekama i ograničenjima. Što nismo odustali od sebe samo zato što nam je put malo drugačiji.
Zato danas biram biti ponosna na sebe i na svoje male pobjede. Jer ono što nekome izgleda kao sitnica, drugome može biti cijeli jedan mali svijet. A dok god se trudim, učim i radim ono što mogu, na svoj način i svojim tempom, imam razloga biti zahvalna. ☕👩‍🦽🥰🩷
Ne moraš moći sve. Ne moraš biti savršen. Važno je da ne zaboraviš koliko vrijedi ono što možeš. 🌷
Ayla
2 hr ago
In response Bambucci to his Publication
Drobuljo smotana, čemu više to lažno utješno piskaranje, a iza ledja svim silama jebeš i grebeš od muke... Znam i da si nas juče opet prijavila, ukapiraj već jednom roknuta glupačo da nemaš šansi da nas poništiš! 🖕🖕🖕💪💪💪
helloo_04
2 hr ago
In response Ayla to her Publication
Jadnaaaaa zar se i dalje trudi? 🙈 Smrdulja nikako da ukapira da joj je džaba prijavljivat hahaha Istinu nikad neće moći obrisati štroko štrokava 😅 Norćiiii jel ti rekao neko već danas koliko si ružna? Evo ja ću ti to ponavljat i opet i opet! Najružnije i najogavnije stvorenje koje postoji. Mene bi bilo toliko stid tebe imati u familiju, radije bi se roknula. Takva nakaza kao ti jednom se radja!!! 🤮🤮🤮🤮
Ayla
1 hr ago
In response helloo_04 to his Publication
Daaa i ovi joj napisali da nema svrhe da nas više prijavljuje… znači nek odjebe više 🤣😂😂💪
Dijelim isto mišljenje za ovo što si napisala za nju 👍👏
helloo_04
Hahaha tooooo Legendo! 🤣👏🏼👏🏼👏🏼 Mogu mislit njenu ogavnu facu kad joj jave da nema svrhe njeno prijavljivanje više hihi 🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻
1 hr ago
In response Ayla to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from helloo_04 , click on at the bottom under it