Logo
Ptanja
7 months ago
Victoria Carter
7 months ago
In response Ptanja to her Publication
Mrš u Albaniju...kako te nije sram?? Ako navijaš za Albaniju i dižeš u nebesa Albaniju šta si cicala skupa sa svojima Hrvatsku? Što niste ostali u Albaniji? Gaduro jedna bezobrazna..Srami se svog govora i pogledaj se u ogledalo ...koliko si jadna i ljigava....A taj tvoj debil mora bit Albanac jer si ti tako odlučila...ako je iz mješovitog braka onda nije samo Albanac...glupačo glupa..srami se...
Ptanja
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Nije ta albaniju nikad vidjela. Rodjena u Tetovu, Makedonija. 😁
Victoria Carter
7 months ago
ne mogu slušat njene gluposti..Koliko je jadna i proračunata..a tek zla...ovog svog debila već proglasila Albancem a lik je iz mješovitog braka..mama mu je Hrvatica,u Hrvatskoj je rođen ...ona se diči Albanijom..nisam znala da nije tamo rođena...sad mi je još više muka od nje...svejedno,neka ode u Albaniju i tamo neka uživa..
Ptanja
7 months ago
A sta bi u Albaniji? Jos gora bijeda nego Hrvatska. Samo je netko treba ovdje prijaviti za govor mrznje, pa da joj se nekako oduzme hrv putovnica. Da vidimo sta bi i gdje onda
Victoria Carter
7 months ago
Zna ona dobro da je tamo bijeda ali onda neka ne pljuje po Hrvatskoj...u tom smjeru je moj komentar...
Ptanja
Ma znam, ja to vise onako, kao razmisljam na glas...
7 months ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ptanja , click on at the bottom under it