1 yr. ago
(E)
#Arbnora
,, Na tuđem neuspjehu se nikad ne gradi vlastiti uspjeh " - Arbnora Elezi 👩🦽❤️🩹 Po pitanju ove teme se više ne planiram oglašavati niti išta komentirati. Ovo je moje zadnje obraćanje na ovu temu i svoj rad usmjeravam prema sadržaju na kojem je i započeo. Što se tiče objašnjenja ili demantiranje ičega, ne planiram jer ne bi imalo smisla, time bi se nasilnik hranio više. Vama svima hvala još jednom na podršci, volimo vas i idemo dalje. 🥰
,, Na tuđem neuspjehu se nikad ne gradi vlastiti uspjeh " - Arbnora Elezi 👩🦽❤️🩹 Po pitanju ove teme se više ne planiram oglašavati niti išta komentirati. Ovo je moje zadnje obraćanje na ovu temu i svoj rad usmjeravam prema sadržaju na kojem je i započeo. Što se tiče objašnjenja ili demantiranje ičega, ne planiram jer ne bi imalo smisla, time bi se nasilnik hranio više. Vama svima hvala još jednom na podršci, volimo vas i idemo dalje. 🥰
1 yr. ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kako ova žena zna da su ti mailovi poslani s istog uređaja? Gdje se to vidi točno na Norinom videu?
U potpunosti se slažem s tobom Yellow. Gledao sam video nekoliko puta i ne vidim nikakve naznake da je uvijek poslan s istog uređaja. Kratka verzija: Žena je potpuno u krivu ili to radi namjerno.
1 yr. ago
In response Yellow to her Publication
1 yr. ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ona tvrdi da su svi mailovi poslani sa Norinog uređaja tj da je sama sebi slala mailove. Mislim moguće da je, samo se to na tim videima ne vidi. Barem ja ne vidim.
1 yr. ago
In response Yellow to her Publication
Naravno, možete sami sebi poslati e-mail. Vrlo je jednostavno za napraviti. Ali to ne vidim u ovom videu. Možda žena zna više nego što je prikazano u ovom videu.