1 yr. ago
#Arbnora
Dariu sam se ispričala putem objave ali njemu isprika putem objave nije dovoljna. Htio je iskreni video. Nadam se da je ovo uredu.♥️Evo video za Daria kako je tražio. Nadam se da je ovo dovoljno za njega i da će shvatiti da mi je uistinu žao. Također bih voljela i dalje da se javi privatno jer zelim s njim pričati. Ako smognes snage,moje poruke su ti otvorene.🥰
Dariu sam se ispričala putem objave ali njemu isprika putem objave nije dovoljna. Htio je iskreni video. Nadam se da je ovo uredu.♥️Evo video za Daria kako je tražio. Nadam se da je ovo dovoljno za njega i da će shvatiti da mi je uistinu žao. Također bih voljela i dalje da se javi privatno jer zelim s njim pričati. Ako smognes snage,moje poruke su ti otvorene.🥰
Ona se ne zna ispričati, ne zna što je isprika. Nije naučila izgleda. Zapravo tu okrivljuje Daria jer je on po njoj krivo shvatio i indirektno mu je rekla da ona ništa loše nije rekla, ali eto "ispričava" se iz vlastite koristi a ne zato što misli da je to ispravna stvar za učiniti. I još mu zapravo govori da je su njegova videa uzrok njezine neprimjerene reakcije. I na samom kraju mu daje lekciju. 😳
1 yr. ago
(E)
In response Bambucci to his Publication