Logo
Bambucci
1 yr. ago
#Arbnora
Dragi pratitelji,
bliži se 2025 godina, pa sam ja odlučila okrenuti novi list.😊
S obzirom da se zarad mira i reda puno na ovoj stranici blokiralo, odlučila sam da to više neću raditi. Iako me negativni komentari pogode, vjerujem ipak da svako ima pravo na svoje mišljenje, ma kakvo god ono bilo i da ga ja trebam naučiti prihvatiti.
Stoga, kroz nadolazeće dane ću odblokirati sve koji su bili blokirani i neka svi pišu što žele. Moj cilj je uvijek bio voditi svoje društvene profile u svrhu osvještavanja o mom životu kojeg živim kao osoba s invaliditetom i da društvo svojim radom i svojom pojavom senzibiliziram za iste. No, negativni komentari, blokirani ljudi su dio tog mog rada i od sad pa nadalje ih sve ostavljam.
To naravno pomaže i stranici da raste još više i ja vjerujem da će se u masi negative naći i publike koja će razumjeti moj rad kao i do sada.

Hvala vam svima i želim vam sve najbolje povodom praznika i blagdana. 🎉🎁🎄❤️
Bambucci
1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Nora je ovo napisala prije pet dana. Ili je Nora već zaboravila ili joj mozak više ne radi kako bi trebao. 👏👏
Elena
Nora ist nicht mehr ganz normal im Kopf und hat alles schon wieder vergessen. Möglicherweise ist Nora an Demenz erkrankt.
1 yr. ago (E)
In response Bambucci to his Publication