Logo
Ptanja
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Treba sastaviti jedno pismo njegovom poslodavcu sa svim njegovim nedjelima i poslati. Ja ne znam njemacki ali ako netko zna...i MDK proslijediti njene videe gdje vjezba.. Fino vjezba.
Victoria Carter
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
Odlična ideja!! Bravoo!! Pokušat ćemo ...👍👍👍
Victoria Carter
6 months ago (E)
Nije to šala,to je debilizam..malo ti je loše ,malo si u bedu, malo piješ lijekove za smirenje a onda evo meee...... nikad nisam bolje! Stvarno zlo neviđenu.. uništavaš druge živote, prijetiš ljudima, i u svemu tome uživaš.. a ovaj tvoj debil bi trebao malo provjeriti svoj zdr. karton jer ovakvo cerekanje spada u žešći debilizam....jednom riječju oboje ste fuj....
Ayla Novak
6 months ago
Koja debilna glupača, al ajd nek se nešto priča i ona kao u jako lošem stanju, a ko debil se lažno kikoće… Pravi ove svoje fanove totalno glupavim da joj sad srca šalju i kao jeeee Nora, bravo 🤣🤣😂😂😂 ja umirem od smjeha, koliko je ova psiho bljugava osoba došla do dna, zna šta je pričala, zna koliko joj je kao teško bilo i sad blebeće ko ćuran bez mozga🤣 🤮 Joj ovoj djubretari zlobnoj stvarno nema pomoći, dok je sa tusmo ne ukinemo do kraja, džabe joj i njeni Followeri, ide ona u pičku materinu više!!! U cijelom svijetu nije bilo baš ovolike zlobne duše, hoće debilna krmača love, kako je navikla, e neće moći više, na svim stranicamma će biti debilni egoistični iskorištator 🤣🤮🤮🤮
Victoria Carter
6 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Vidiš ti koliko oni rade budale od svih njenih pratioca...ti ljudi ne kuže da je to zlo veliko..evo je opet a rekla je da je neće biti više....ta laže i laže čim zine..dva dana je nije bilo ....točno kako sam i rekla...i vidimo da je jako dobro...da je na ljekovima ne bi mogla ovako se preseravati jer ne bi bila za ništa a ona ko da se ništa nije desilo....zlo,kažem ja...