Logo
CarboNora Bambucci
6 months ago (E)
#Arbnora
Oh moja Naia... 🥺
Toliko sam zdravlja dala da te rodim i imam... Toliko sam bolova prošla i još prolazim da bih te na kraju imala... I ti, ama baš svega si vrijedna, moja Naia. Zato te uvijek slavim i srcem punom ponosa pokazujem kao moj najveći blagoslov, moju najveću ljubav i moje sve... ❤️
Moja Naia, puno sam propatila i ne žalim za ničim što ti priuštim jer samo ja znam koliko je teško bilo doći do ovdje gdje jesam. Ja dobro znam, moja Naia, kako su me leđa boljela noseći te, kako mi se noga ne oporavlja nakon trudnoće i kako sam bolove nosila. Dobro isto tako znam blagoslove koje mi život daje sada kada te imam... 🥺
Zbog tebe sam čula riječ "mama" i osjetila zagrljaj najtopliji na svijetu onda kada su moje kosti htjele pucati od bolova...
Zaslužuješ svojom dobrotom, dječjim okicama i ljubavlju apsolutno sve što imaš pa i više. Bogu hvala na tebi... i moja Naia... osjećam da će ova 2025 godina biti posebna. Srce mi vrišti zbog toga, a najsretnija sam što me Bog toliko volio da uz tebe sve ove blagodati dijelim.
Volim te, ljubavi mamina posebna.
Sretna ti Nova godina.🎄🎁🎉❤️
Victoria Carter
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sve za lajkove jelda??? Napor si nemogući.... i druge mame su djecu nosile,rađale,trpile...borile se jer svatko svoju životnu priču ima....i nitko toliko ne viče da je jadan i bolestan bio u trudnoći..sve muke se zaborave...djeca se ljubavlju odgajaju...ali ti moraš i moraš kukati non stop...naravno i ptice na grani već znaju,sve za preglede i lajkove....srami se što dijete guraš samo da bi sebe opravdala za nešto..baš si bljak...
Ptanja
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Rodila sam ih 9. Idem im malo nabijati na nos osjecaj krivice sto sam sada debela i bole me ledja i visi mi trbuh od trudnoca. Sve je znala unaprijed o svojoj bolesti i sta bi joj trudnoca mogla napraviti i opet je svjesno ostala trudna. Ako kaze da je slucajno, znat cu da laze ko pas. Kao i uvijek. 🤮🤮🤮
Victoria Carter
Ma kakvi slučajno! Dobro je ona to sve isplanirala da onog svog tutleka zaveže jer realno on osjeća dužnost da ju trpi...i sve je napravila unatoč tome što je znala da bi mogla životom platiti....i sad hvalospjevi o samoj sebi jer eto moraju ljudi da se sažale iako svak normalan zna da je to napravila ciljano ..neka ostavi to dijete u miru da raste a ne da malu razvlači samo da bi njoj donjelo dobit....stalno govorim i uvijek ću,zlo je to neviđeno.... usput Sretna Nova Vama i vašoj obitelji....
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
Ptanja
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Sve najbolje svima u grupi. Mira zdravlja i veselja❤️