Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Prva slika je uslikana prije 5 mjeseci, a druga neki dan za Novu godinu. U prvoj fotografiji, ležim u bolničkoj sobi, sa nogom naotečenom toliko da sam jedva u kolica stala nakon operacije kuka i bedrene kosti. Imala sam tolike bolove da sam na teškim tabletama protiv bolova bila, a na nozi su mi kao uspomena ostali 5 reza. 2 glavna najveća i ostala 3 manja, oko cijele bedrene kosti. 2011 godine rađena je teška rotacija kosti u HR gdje su se stavile šipke u nadi da budem pokretnija i da se noga koja je veliko deformirana ispravi. Operacija je uz obećanje doktora da će biti uspješna ispala totalni neuspjeh. Vukla sam godinama ne zacijeljenu nogu i tražila joj spas dok vrag nije odnio šalu poslije trudnoće s mojom Naiom. Stare šipke su plesale po nozi. Kada više nisam mogla od bolova, otišla sam na rizičnu operaciju stavljanja novih šipki ovdje u Njemačkoj. Doktor mi je prije operacije rekao da ne zna hoće li noga zacijeliti i da sam dobila pseudartrozu od koje će oporavak ići mjesecima pa čak i godinama...
Na prvoj fotografiji su mi oči natečene od plakanja i borbe. Kakve borbe ? Takve da sam skupo platila grešku i loše urađenu operaciju u HR. Šipke koje sam dobila tada, načinile su mi štetu koju je doktor ovdje ovom operacijom jedva riješio. Platila sam u kamatama godinama tuđi loš rad i vukla posljedice i umalo svoju nogu izgubila jer non union ili pseudartroza kod Osteogenesis Imperfecte je jako opasna. Stanje u kojem je kost "bolesna" i odbija zacijeliti zbog lošeg tretmana. Druga fotografija je fotografija od neki dan. Druga slika sam usporedba ja nakon 5 mjeseci operacije ovdje u Njemačkoj. 5 mjeseci je prošlo tek a moj oporavak je zadivljujuć. Samo 5 mjeseci uz tako tešku dijagnozu kao što je moja, staklene kosti i uz to još pseudartroza. Ja jedva čekam finalni oporavak...a znam da će ga biti,osjećam ga... 🥺
Mene ovdje nije operirao doktor već čarobnjak.
Ja mogu biti zahvalna za ovaj oporavak i samo se nadati još boljem kako vrijeme prolazi. Moja agonija s ovom nogom polako završava i ne mogu vam opisati koliko sam sretna osim da vam pokažem to ovom drugom fotografijom. Osmjehom.🥹
Puno, puno sam prošla s ovom nogom, a ništa se ne bi od ovog dogodilo da osoba koja je prva radila rotaciju na nozi nije odradila ovako kako je odradila već da me slala dalje kod iskusnijih i profesionalnijih doktora. Skupo sam platila tuđi loš rad. U suzama, u bolovima, godinama. Ali Boga ima. Bog oporavlja tamo gdje ljudska ruka ozlijedi. Bogu hvala na ovih 5 mjeseci oporavka, zadivljujućih... čarobnih.🤲🥺 Jedva čekam finalni oporavak...❤️
6 months ago (E)
Victoria Carter
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mi smo vidjeli da se slikaš,ždereš,cerekaš i sjediš punim dupetom u bolnici ...nigdje nisi rekla da ti je loše već si samo govorila da si gladna i gladna..netko tko prođe nekakvu strašnu operaciju ne može toliko jesti odmah nakon jer nema snage za ništa...najmanje za hranu...tebi su nosili kofere hrane i kupovala si hranu a sad govoriš o strašnim bolivima ...stalno druga priča...i opet pljuješ po doktorima u Hrvatskoj. I još jednom da utvrdimo gradivo...netko tko ima takvu operaciju o kakvoj ti pričaš NE MOŽE sjedit dan nakon op.sa savijenim nogama...nema teoretske šanse ! A ti lupetaj i dalje....budale će popušiti tvoju priču,oni koji misle svojom glavom,neće....
Ayla Novak
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Svaka čast na komentaru 👍👏🥰🍀
Ayla Novak
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ajde više smrdljivi prolivu, pusti vodu i nestani već jednom 🤮🤮🤮
Jel ti uopšte čitaš šta ti sve pišeš, jer ne kužiš da si stvarno prolupala od velike zlobe, pokvarenosti… Hvale ti lajkići, ali nema ih baš nešto jer se gubiš smradu jedan 💩💩💩