Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Pročitala sam neki dan nešto zanimljivo pa bi htjela podijeliti s vama svima, možda će nekome služiti. 😊

Kaže: kada vas neprijatelj krene ismijavati radi izgleda ili ičega drugoga, to znači da je izgubio sve važne argumente da vas povrijedi i napadne pa se poput djeteta u školskoj dobi spušta na razinu ruganja jer psihički nije zreliji za više.

Dugo sam razmišljala o toj rečenici i došla do zaključka da je istina. Djeca kada nešto ne znaju ili ne razumiju,iz straha i ne odgoja, krenu se rugati, upirati prstom, ismijavati, i tako dalje.

Vi ne možete nikoga odgajati ili preodgajati. Možete se udaljiti, ignorirati i svoje dragocjeno vrijeme ulagati u sebe, a isto to vrijeme će određenima vratiti sve po zasluzi.

Lijep dan želim svima.🥰❤️
6 months ago
Victoria Carter
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ruganje je opći pojam...Tebi se nitko ne ruga, tebi ljudi govore činjenice i to je problem jer ti smatraš da ti se ne smije ništa reći...zašto bi netko bio u pravu a ti ne? Eto to tebe boli, činjenice....prihvati kritiku i riješila si problem...kakvo crno ruganje????
Yellow
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ima i ljudi koji joj se rugaju samo je u krivu da nemaju argumenata. Ona sama im ih je servirala na pladnju. Nisam za ruganje no nekako mi se čini da ona sa svojim ponašanjem i stavovima izvlači najgore iz ljudi.
Meni je zanimljivo kako su različiti ljudi sa više različitih internet stranica došli do identičnih zaključaka o njoj. Mislim da smo svi na neki način kolektivno u čudu što tako javno pokazuje narcisoidne karakteristike i još se njima hvali. Nije to baš viđeno na internetu, barem ja ne viđam. Moram priznati jedinstvena je u tome.