Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Dragi ljudi, evo mala obavijest.🥰
Stara email adresa za stupiti sa mnom u kontakt arbnora.elezi25gmail.com je nedostupna i u buduće neće postojati nikakva aktivna e-mail adresa. Dakle, ovdje mi ne prolaze nikakvi mailovi ni ništa slično više. ⚠️ Ukoliko imate ikakva pitanja ili želite sa mnom skupiti u kontakt radi suradnje: moguće je jedino putem aktivne web stranice: www.arbnoraelezi.com ⚠️
No i tada vaša poruka neće ići odmah direktno meni već osobi koja će umjesto mene voditi pojedine poslove u pozadini. Neki od njih su mailovi, moderiranje društvenih platformi, odgovaranje komentara, itd. 👩‍🦽
Kako stranica raste i posao, malo tuđe pomoći uvijek dobro dođe, a na meni je da se više posvetim snimanju i kreiranju za vas.
Volim vas .❤️
6 months ago
Victoria Carter
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ti jadna od silnog posla /ne posla ne stigneš vodit svoje poruke,upite i slično pa si angažirala "pomoć" 😂😂...čovjek bi rekao da si jakooo zaposlena ali svatko tko malo bolje razmisli zna da lažeš,,Zatvorila email tj.vjerojatno si promijenila mail i sad ti je preostalo da se koprcaš drugačije..i to bude kratkoga vijeka kao i sve ostalo...laž na laž...pogubila si se u svemu i što ćemo sad? Ajmo reć da se posao širi i jadna ne stigneš sve sama ...eh...potonula si totalno...
Ayla Novak
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Krmača glavetino, ti si toliko slaba osoba da si sad i svoj mail adresu smaknula 😂😂😂 Šta god da uradiš, ljudi će te naći… nemožeš se sakriti…
Tvojoj zlobi i pokvarenosti je došao kraj, ukapiraj to već jednom…💪💪💪