10 months ago
#Arbnora
Dario Oreski: Nemam rijeฤi stvarno viลกe za te ljude .. zapratite me na mom novom profilu i idemo im pokazati kakva smo mi ARMIJA! โค๏ธ
Dario Oreski: Nemam rijeฤi stvarno viลกe za te ljude .. zapratite me na mom novom profilu i idemo im pokazati kakva smo mi ARMIJA! โค๏ธ
Baลก mi je ลพao Dario ๐ Genijalac si, kako si joj pucao penale ๐ค๐๐
Ne brini, sad mi nju ganjamo, a i mnogi ostali jer toj odvratnoj debilci se pod hitno mora stati na kraj, udarena totalno do daske ๐คฃ๐๐๐
Ne brini, sad mi nju ganjamo, a i mnogi ostali jer toj odvratnoj debilci se pod hitno mora stati na kraj, udarena totalno do daske ๐คฃ๐๐๐
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
10 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Svi prijavljujemo njenu stranucu svuda na svim mrezama ali tik tok kaze nema prekrsaja... Ne znam kako je ona uspjela darija a da nas 6000 nju ne moze srusit
10 months ago
In response Ptanja to her Publication
A ลกta je tu jeโฆ bitno je da se mi i dalje borimo protiv nje i sad me joลก viลกe motivisala!!! kontaktirali smo sa Darijem jer mu svi podrลกku dajemo๐ช๐ช
10 months ago
In response Ptanja to her Publication
Ni meni to nije jasno. Izgleda da njemu vide prekrลกaje, a njoj ne. Iako ne znam koje. Izgleda da mu profil neฤe vratiti viลกe, ลกteta za sadrลพaj koji je imao. Vratit ฤe on te pratioce sada i brลพe jer je veฤ poznat publici. A s ovim si je postupkom Nora joลก viลกe naลกtetila jer ฤe sada dobiti joลก viลกe prijava.