6 months ago
#Arbnora
Dario Oreski: Nemam rijeฤi stvarno viลกe za te ljude .. zapratite me na mom novom profilu i idemo im pokazati kakva smo mi ARMIJA! โค๏ธ
Dario Oreski: Nemam rijeฤi stvarno viลกe za te ljude .. zapratite me na mom novom profilu i idemo im pokazati kakva smo mi ARMIJA! โค๏ธ
Baลก mi je ลพao Dario ๐ Genijalac si, kako si joj pucao penale ๐ค๐๐
Ne brini, sad mi nju ganjamo, a i mnogi ostali jer toj odvratnoj debilci se pod hitno mora stati na kraj, udarena totalno do daske ๐คฃ๐๐๐
Ne brini, sad mi nju ganjamo, a i mnogi ostali jer toj odvratnoj debilci se pod hitno mora stati na kraj, udarena totalno do daske ๐คฃ๐๐๐
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
6 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Svi prijavljujemo njenu stranucu svuda na svim mrezama ali tik tok kaze nema prekrsaja... Ne znam kako je ona uspjela darija a da nas 6000 nju ne moze srusit
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
A ลกta je tu jeโฆ bitno je da se mi i dalje borimo protiv nje i sad me joลก viลกe motivisala!!! kontaktirali smo sa Darijem jer mu svi podrลกku dajemo๐ช๐ช
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
Ni meni to nije jasno. Izgleda da njemu vide prekrลกaje, a njoj ne. Iako ne znam koje. Izgleda da mu profil neฤe vratiti viลกe, ลกteta za sadrลพaj koji je imao. Vratit ฤe on te pratioce sada i brลพe jer je veฤ poznat publici. A s ovim si je postupkom Nora joลก viลกe naลกtetila jer ฤe sada dobiti joลก viลกe prijava.