6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kako je moguće da su joj nakon tolikih prijava odobrili vožnju kombijem 9 puta mjesečno? Uz asistenticu koju koristi kao osobnog asistenta da ju vozi, voze ju kod doktora itd. Vjerojatno će to iskoristiti za odlazak u šoping centar, nije da ima nekih dodatnih interesa.
6 months ago
In response Yellow to her Publication
To se i ja pitam......strahota sve skupa..od lažne firme do svega što cica državu sad to...njoj ni ne treba auto...vozi ju sanitet na preglede,vozi ju asistentica u shopping i sad ovo i to 9 puta mjesečno...ovakve pogodnosti nemaju ni rođeni Njemci...jedino ako možda opet laže....
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Mislim da ne laže jer bi ju ljudi pitali zašto ne snima dok je u sanitetskom vozilu ili lokaciju gdje ju je vozilo.
6 months ago
Mislim za ovih 9 prijevoza bilo gdje. To nije sanitet jer sanitet vozi samo na kontrole. A u biti kuda da ju bozikaju 9 puta mjesečno ako je to istina…dojadila više i bogu i vragu
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Kombi, ne sanitetsko vozilo..krivo sam napisala. I ja ne znam gdje bi mogla ići 9 puta mjesečno sama sa tim kobijem. I za shopping centar je to previše. Nigdje do sada nije išla sama i nije pokazala neki interes za nešto za što bi joj trebao kombi. Možda će se voziti i sa drugim osi unutra. Mislim da joj se to neće svidjeti 😁
Nije bila baš iduševljena… a sad možemo vidjet iz priloženog da bi sa autom još manje sama nekud išla.. to je sve njena objest koja nema granica. Šta će joj auto? Isto šta će joj taj kombi? … Bogu za plakat koliko ue blesava ta likuša
6 months ago