Logo
CarboNora Bambucci
6 months ago
#Arbnora
Prekrasna knjižnica sa lijepim pogledom u kojoj ću povremeno dolaziti i pisati svoju knjigu u miru, ni više ni manje, nego li uz ovaj pogled na grad. 🥰
Što da kažem osim da vam spremam jednu od knjiga kakvu još najvjerojatnije niste nikad pročitali? Dajem vam svu sebe i radim ovo najprije radi sebe i sličnih sebi. 👩‍🦽
Imati ćete moje srce u rukama, u obliku knjige. Moći ćete dotaknuti ovo srce sa svih uglova, osmotriti, osjetiti, prigrliti, nasmijati se i zaplakati...
Nudim vam priču po istinitom događaju, bez cenzure, surova, iskrena i realna. Vama. Od mene.
Dajem vam svoje srce na papiru, u ime svih Norica koje u tišini, u prikrajku svoje sobe budu čitali, baš kao što sam ja jednom u prikrajku maštala o pisanju ove knjige.
Ne znate što vas čeka i jedva čekam da vas to isto dočeka.🥰 Bacit ću vam malu bombicu na književnost, ima da vas sve protrese.🥹
Bože, samo da je zdravlja! Ništa drugo.🤲☪️
Volim vas! ❤️
Ayla Novak
6 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ajd jedi govna više, stalno nešto serendaš i na kraju sama govno pojedeš!!! Jebo te djavo više, a neće ni on taku gaduru nevidjenu, a mislim da si i gora od djavola, pa se i djavo sam prepao😝😂😂😂
Ayla Novak
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
😂 😂😂 takva sam… kad vidim da neko nije pravedan i da je debelo zlo od čovjeka, onda ja nemam pardona više… Za nepravdu imam prevelik opasan i bezobrazan jezik!!! Za dobre ljude dajem sve i volim pomoći🙏
Victoria Carter
6 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Takva sam i ja… ali ovo zlo me ljuti maximalno. Još u životu nisam naišla na takvu zlobu i pokcarenost kao što je nora