Logo
CarboNora Bambucci
1 yr. ago
#Arbnora
Prekrasna knjižnica sa lijepim pogledom u kojoj ću povremeno dolaziti i pisati svoju knjigu u miru, ni više ni manje, nego li uz ovaj pogled na grad. 🥰
Što da kažem osim da vam spremam jednu od knjiga kakvu još najvjerojatnije niste nikad pročitali? Dajem vam svu sebe i radim ovo najprije radi sebe i sličnih sebi. 👩‍🦽
Imati ćete moje srce u rukama, u obliku knjige. Moći ćete dotaknuti ovo srce sa svih uglova, osmotriti, osjetiti, prigrliti, nasmijati se i zaplakati...
Nudim vam priču po istinitom događaju, bez cenzure, surova, iskrena i realna. Vama. Od mene.
Dajem vam svoje srce na papiru, u ime svih Norica koje u tišini, u prikrajku svoje sobe budu čitali, baš kao što sam ja jednom u prikrajku maštala o pisanju ove knjige.
Ne znate što vas čeka i jedva čekam da vas to isto dočeka.🥰 Bacit ću vam malu bombicu na književnost, ima da vas sve protrese.🥹
Bože, samo da je zdravlja! Ništa drugo.🤲☪️
Volim vas! ❤️
Victoria Carter
Nedaj bože saznat što spremaš , i ovako previše sereš..koga uopće zanimaju tvoje gluposti.Sad odjednom knjiga.. i ta glupost će te držati dok nešto drugo ne smisliš. Jadno
1 yr. ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it