Logo
CarboNora Bambucci
5 months ago (E)
#Arbnora
Ovako, ljudi. Vrijeme je za mali razgovor. ☺️
Neću puno duljiti, ali ću vas samo kratko obavijestiti da će se sadržaj na stranici i mojim društvenim mrežama mijenjati. Ne kompletno, ali većinski, da. Najviše razlog tome je i moja sama promjena, a i blago zasićenje starim sadržajem. Ukratko: ostaje i dalje obiteljski sadržaj i sve po starom, ali u manjem broju. Više će sadržaja biti okrenut meni i mom radu na sebi, te osobnom rastu. Dakle, mogućnosti se mijenjaju gdje mogu više samostalno, bez Naima, izlaziti i stvari raditi. Samim tim će se rad temeljiti na tome - mojim radnjama. Pisanje knjige, sređivanje, kupovine, priče, druženja i niz još toga. Mislim da sebi dugujem ovaj sadržaj i da je došao malo red na mene.🥰
Tematike o osobama s invaliditetom također ostaju, ali najjači sadržaj istih ćete dobiti iz knjige koja nastaje i koju ćete pratiti dok ju pišem.
Smatram da je knjiga pa kasnije uz Božiju pomoć možda i film/dokumentarac,itd, najbolji način za predstaviti to što želim, a videi su tu da donose publiku i pozitivu koju kasnije možeš usmjeriti u dalje, nešto profesionalnije i veće. Tako ću svoj rad od sad pa nadalje nekako usmjeriti. Nadam se i dalje vašoj podršci.
Volim vas.👩‍🦽❤️
celestia sky
taj film će poharati Oskare , a glumit će ju Angelina Jollie
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from celestia sky, click on at the bottom under it