#Arbnora
Dobro jutro, ljudi. ☕️
Stavit ću ovu objavu pod prikvačeno na stranici da ju što više ljudi vidi i pruži mi podršku. Također, molim vas, stavite ❤️ u komentarima da se objava diže jer to puno pomaze objavi.
⚠️Dakle, na tiktoku ako imate profil, molim vas 2 stvari. ⚠️
1. Zapratite ovaj profil TikTok: https://urlzs.com/a1H2dx
2. Kada ga zapratite, pričekajte da postane javan i onda ćete vidjeti videe i prijavljujte ih apsolutno sve.
3. U međuvremenu dok profil ne postane javan, prijavljujete ga dok je i takav privatan.
Jednom kada bude više videa prijavljeno, postoji mogućnost da tiktok procijeni da profil se mora ugasiti. Prijava se vrši tako što skroz gore na kutu kliknete na strelicu i pratite upute. Prijava videa ide tako da kliknete na jedan od videa i dole tražite strelicu i pratite upute. Prijavite profil za nasilje i mržnju čim više jer u tom profilu su svi videi o meni, uzeti su bez pitanja i krši se autorsko pravo te se navodi druge na mržnju i maltretiranje.
Profil je stavljen pod privatno, inače je javan, ali je sad privatan u nadi da se ne sruši. Pričekajte ga da bude javan za prijavu videa, a u međuvremenu prijavljujte profil.
Hvala vam svima od srca unaprijed. 🥺
P.S: moguće je prijavit i ako nemate profil, tražite strelicu. Trebala bi biti dostupna.🌷
Dobro jutro, ljudi. ☕️
Stavit ću ovu objavu pod prikvačeno na stranici da ju što više ljudi vidi i pruži mi podršku. Također, molim vas, stavite ❤️ u komentarima da se objava diže jer to puno pomaze objavi.
⚠️Dakle, na tiktoku ako imate profil, molim vas 2 stvari. ⚠️
1. Zapratite ovaj profil TikTok: https://urlzs.com/a1H2dx
2. Kada ga zapratite, pričekajte da postane javan i onda ćete vidjeti videe i prijavljujte ih apsolutno sve.
3. U međuvremenu dok profil ne postane javan, prijavljujete ga dok je i takav privatan.
Jednom kada bude više videa prijavljeno, postoji mogućnost da tiktok procijeni da profil se mora ugasiti. Prijava se vrši tako što skroz gore na kutu kliknete na strelicu i pratite upute. Prijava videa ide tako da kliknete na jedan od videa i dole tražite strelicu i pratite upute. Prijavite profil za nasilje i mržnju čim više jer u tom profilu su svi videi o meni, uzeti su bez pitanja i krši se autorsko pravo te se navodi druge na mržnju i maltretiranje.
Profil je stavljen pod privatno, inače je javan, ali je sad privatan u nadi da se ne sruši. Pričekajte ga da bude javan za prijavu videa, a u međuvremenu prijavljujte profil.
Hvala vam svima od srca unaprijed. 🥺
P.S: moguće je prijavit i ako nemate profil, tražite strelicu. Trebala bi biti dostupna.🌷
1 yr. ago
(E)
1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Das Schminken bringt bei Nora nichts! Sie ist vom gesamten Erscheinungsbild her einfach nur zum Kotzen! Dazu ist sie noch dick und sehr ungepflegt. Die Behinderung darf sie nicht als Vorwand bringen. Manchmal sehe ich Nora tagelang mit den gleichen Kleidern und sie lebt in Deutschland!
1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Kao šefica se postavlja prema svojim pratiteljima.. mislim da se njima ne da to prijavljivati jer ne vide smisao, jer i nema smisla.
1 yr. ago
In response Yellow to her Publication
Jesi u pravu… Zato smo mi tu i boriću se do zadnjeg daha dok ne dokažem, koje je to debilno glumno opasno zlo!!! već smo ka cilju…
tusmo i idemo dalje 💪💪💪
tusmo i idemo dalje 💪💪💪