Logo
CarboNora Bambucci
5 months ago (E)
#Arbnora
Pred kraj trećeg mjeseca sada, trebali bi iznenada otputovati za Hrvatsku zbog privatnih razloga, no prije toga, sredinom trećeg mjeseca imam kontrolu za nogu kod doktora ovdje i vidjet ćemo hoće li doktor odobriti toliki put jer smo jako daleko i put je stresan za mene.😐
Ovaj put se trebao dogoditi na ljeto ove godine kada je Naim trebao imati godišnji, do tad sam planirala da ću s nogom bit bolje malo, ali zbog nedavnih privatnih dešavanja, desiti će se sada ranije, samo se nadam da će moj doktor odobriti put. Idemo autom, ali svejedno, dug je put i za nogu koja se još oporavlja je težak i naporan. Najvjerojatnije da ćemo negdje prenociti na pola puta do kući pa da si olakšamo.
Još ćemo vas sve obavijestiti o tome.❤️
Ayla Novak
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Svaki put sereš i jedeš govna!!! Ti si toliko proluoala da jednom ovako, pa onda onako… zar nisi rekla da ne idete na Ferije??!!
A ta tvoja debela odvratna debilna noga, dabogda ti više odpala!!! Jednom kaćeš da ti je oporavak napreduje i i brže nego si očekivala, sad težak oporavak… Bila si već u Hrvatskoj na moru nakon kao tvoje operacije noge, ajd ne seri više, fujj si 🤮
Victoria Carter
Nakon navodne operacije noge su odmah isli na more ali u Njemačkoj. I to je nemoguće da je operirala nogu…U Hrvatskoj je bila prošlo ljeto..
5 months ago
In response Ayla Novak to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it