Logo
CarboNora Bambucci
5 months ago (E)
#Arbnora
Pred kraj trećeg mjeseca sada, trebali bi iznenada otputovati za Hrvatsku zbog privatnih razloga, no prije toga, sredinom trećeg mjeseca imam kontrolu za nogu kod doktora ovdje i vidjet ćemo hoće li doktor odobriti toliki put jer smo jako daleko i put je stresan za mene.😐
Ovaj put se trebao dogoditi na ljeto ove godine kada je Naim trebao imati godišnji, do tad sam planirala da ću s nogom bit bolje malo, ali zbog nedavnih privatnih dešavanja, desiti će se sada ranije, samo se nadam da će moj doktor odobriti put. Idemo autom, ali svejedno, dug je put i za nogu koja se još oporavlja je težak i naporan. Najvjerojatnije da ćemo negdje prenociti na pola puta do kući pa da si olakšamo.
Još ćemo vas sve obavijestiti o tome.❤️
Victoria Carter
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Pa kaže: citiram “Pred kraj trećeg mjeseca sada, trebali bi iznenada otputovati za Hrvatsku zbog privatnih razloga, “… kako može biti iznenada kad znaš da bude pred kraj 3- g mjeseca?? 😂😂😂😂…. Odi avionom, uzmi rent a car … šta kukaš? Da manje trošite na gluposti to ti ne bi bio problem.. čini mi se da je Naimu netko od obitelji bolestan jer da je tvoja obitelj u pitanju beć bi ti bila u Hrvatskoj.. ili ne bi?? Pa da! Ne bi jer ni ocu na umoru nisi otišla…
Yellow
Ne vjerujem da će ona ići na put ako joj to ne odgovara. Izmisliti će nešto.
5 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Victoria Carter
5 months ago
In response Yellow to her Publication
Već je izmislila da joj je noga loše i da će doktori odlučiti hoće li putovati..prosle godine je rekla da joj se noga odlicno oporavlja 😂😂… tako da to znači da je odlučila da ne ide nikud ali vidjet ćemo..