5 months ago
(E)
#Arbnora
Pred kraj trećeg mjeseca sada, trebali bi iznenada otputovati za Hrvatsku zbog privatnih razloga, no prije toga, sredinom trećeg mjeseca imam kontrolu za nogu kod doktora ovdje i vidjet ćemo hoće li doktor odobriti toliki put jer smo jako daleko i put je stresan za mene.😐
Ovaj put se trebao dogoditi na ljeto ove godine kada je Naim trebao imati godišnji, do tad sam planirala da ću s nogom bit bolje malo, ali zbog nedavnih privatnih dešavanja, desiti će se sada ranije, samo se nadam da će moj doktor odobriti put. Idemo autom, ali svejedno, dug je put i za nogu koja se još oporavlja je težak i naporan. Najvjerojatnije da ćemo negdje prenociti na pola puta do kući pa da si olakšamo.
Još ćemo vas sve obavijestiti o tome.❤️
Pred kraj trećeg mjeseca sada, trebali bi iznenada otputovati za Hrvatsku zbog privatnih razloga, no prije toga, sredinom trećeg mjeseca imam kontrolu za nogu kod doktora ovdje i vidjet ćemo hoće li doktor odobriti toliki put jer smo jako daleko i put je stresan za mene.😐
Ovaj put se trebao dogoditi na ljeto ove godine kada je Naim trebao imati godišnji, do tad sam planirala da ću s nogom bit bolje malo, ali zbog nedavnih privatnih dešavanja, desiti će se sada ranije, samo se nadam da će moj doktor odobriti put. Idemo autom, ali svejedno, dug je put i za nogu koja se još oporavlja je težak i naporan. Najvjerojatnije da ćemo negdje prenociti na pola puta do kući pa da si olakšamo.
Još ćemo vas sve obavijestiti o tome.❤️
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Pa kaže: citiram “Pred kraj trećeg mjeseca sada, trebali bi iznenada otputovati za Hrvatsku zbog privatnih razloga, “… kako može biti iznenada kad znaš da bude pred kraj 3- g mjeseca?? 😂😂😂😂…. Odi avionom, uzmi rent a car … šta kukaš? Da manje trošite na gluposti to ti ne bi bio problem.. čini mi se da je Naimu netko od obitelji bolestan jer da je tvoja obitelj u pitanju beć bi ti bila u Hrvatskoj.. ili ne bi?? Pa da! Ne bi jer ni ocu na umoru nisi otišla…
Ne vjerujem da će ona ići na put ako joj to ne odgovara. Izmisliti će nešto.
5 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
5 months ago
In response Yellow to her Publication
Već je izmislila da joj je noga loše i da će doktori odlučiti hoće li putovati..prosle godine je rekla da joj se noga odlicno oporavlja 😂😂… tako da to znači da je odlučila da ne ide nikud ali vidjet ćemo..