Logo
CarboNora Bambucci
8 months ago (E)
#Arbnora
Kad se sjetim našeg početka u Njemačkoj...puzala sam po stepenicama mjesecima dok nismo došli do stanova za osoba s invaliditetom...jedva smo stan opremili, imali smo jedva za osnovne stvari, Naim je radio za život, a ja sam primala samo osobnu invalidninu jer nisam mogla raditi. Neku drugu vrstu pomoći nismo imali i bili smo sami...Sami u tuđoj državi, bez igdje ikoga svog, bez znanje jezika... sve ispočetka, a zdravlje ti nije najbolje.
I onda vrijeme prođe, čovjek očvrsne, izbori se nekako i dođe do ovakvog ugođaja. Lampice, svjetlost, fina večera, stan sa liftom, nema više navlačenja po stepenicama, obitelj i Vi, moji pratitelji... Vi koji ste mi podrska u svemu i koji uvijek navijate za mene...Hvala vam na svemu dobrome i želim vam ovakvu ljepotu, pa i više od ovoga, od srca.
Laku noć. ♥️
Victoria Carter
8 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Što bi to trebalo značiti ? Koga briga! I drugi ljudi se bore u životu i za život a ti si dobila sve na pladnju prošnjom i cicanjem ljudi i države. Ili je ovo uvod za daljnje moljakanje . Daj više začepi.
Ayla Novak
Nije njoj nikad dosta, navlači ljude… Ajmo za pravdu i stopirati ovu smrdulju 😡💪💪💪
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it