Logo
CarboNora Bambucci
8 months ago (E)
#Arbnora
Kad se sjetim našeg početka u Njemačkoj...puzala sam po stepenicama mjesecima dok nismo došli do stanova za osoba s invaliditetom...jedva smo stan opremili, imali smo jedva za osnovne stvari, Naim je radio za život, a ja sam primala samo osobnu invalidninu jer nisam mogla raditi. Neku drugu vrstu pomoći nismo imali i bili smo sami...Sami u tuđoj državi, bez igdje ikoga svog, bez znanje jezika... sve ispočetka, a zdravlje ti nije najbolje.
I onda vrijeme prođe, čovjek očvrsne, izbori se nekako i dođe do ovakvog ugođaja. Lampice, svjetlost, fina večera, stan sa liftom, nema više navlačenja po stepenicama, obitelj i Vi, moji pratitelji... Vi koji ste mi podrska u svemu i koji uvijek navijate za mene...Hvala vam na svemu dobrome i želim vam ovakvu ljepotu, pa i više od ovoga, od srca.
Laku noć. ♥️
Victoria Carter
8 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Što bi to trebalo značiti ? Koga briga! I drugi ljudi se bore u životu i za život a ti si dobila sve na pladnju prošnjom i cicanjem ljudi i države. Ili je ovo uvod za daljnje moljakanje . Daj više začepi.
Victoria Carter
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
A osim toga trebala bi izbjegavati večeru a ne žderat u 10 navečer .Jedino tko će tebi stati na kraj si ti sama..krepat ćeš od zatajenja organa zbog debljine .Lova tu ne može pomoći. sretno dalje u prejedanju..
CarboNora Bambucci
8 months ago
Ona stvarno ne bi trebala ništa jesti u 22 sata. Sve je deblja. Pitam se zašto njezin muž ne govori ništa o tome.
Ayla Novak
8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zato što je i on debil i žderu obadvoje, nadam se da će uskoro go.na papati 🤣🤣 Tu smo i idemo dalje 💪💪💪
Victoria Carter
8 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Da! On je isto ko balon. Samo što je visok pa mu se ne hvata kao njoj . A si vidjela kako mu se trbušina objedila?
Ayla Novak
8 months ago
Da vidjela sam, biće on uskoro kao i ona i tačno da ga visina spašava… 🤣🤣🤣
Victoria Carter
8 months ago
dva debila žešća...gadi mi se i on isto kao i ona😐😐😐
Ayla Novak
Absolutno i meni se isto obadvoje gade 🤮🤮🤮
8 months ago
Victoria Carter
8 months ago
Znaš kad mi se najviše zgadio? Jučer kad sam gledala onaj video gdje se krevelji skupa sa njom dok su kao odgovarali na onu poruku koju je ova čitala..on je stvarno ograničen...tako da zasluzuju jedno drugo..