Logo
Ayla Novak
4 months ago
#Arbnora
Nora je u Hrvatskoj i to sigurno već nedelju dana, a krije se ko zmija noge… predprošle godine je puštala video i kikotala se hvaleći se kako putuju za Hrvatsku. Smrdi tu nešto opasno jer mislim da joj je neko debelo utjerao strah i zato se boji jer inače bi već x videa pustila… Sad se ona dogovara šta će još slagati jer mislim da i neko sudjenje ima… Može se ona kriti i muljati koliko hoće, ali mi ćemo sve odkriti 💪💪💪
Yellow
4 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ona je sigurno lagala kad idu u Hrvatsku i kad ima pregled kod doktora. Moguće da su već i bili i vratili se, a moguće je da još nisu ni krenuli. I zakamuflirati će videima gdje su točno.
Victoria Carter
4 months ago (E)
In response Yellow to her Publication
Tako je! Zašto bi on pisao u objavi “ godišnji može početi” … možda zato što jos uopce nisu ni došli u HR…. Pa da se svi koji im stoje za petama i koji se osjećaju prozvani sa njene strane misle da su tu a oni još u Njemačkoj… zlo je to, lažu oboje čim zinu! Samo što će se sve doznat i moguće da netko zna da mulja., koji debil moraš bit da lažeš svoj put jer u biti nesmiješ se ovdje pojavit… kad bolje razmislim, možda nisu ni krenuli.. govorila je krajem mjeseca da ide.. sad odjednom već je u kinu u Zagrebu a nema slika… nema šanse da ona ne bi slikala njih dvoje u kinu… Nora misli da je pametna a glupa je ko točak
Yellow
Ma ona je kao rekla da ide u Hrvatsku, da je obavila pregled ranije kod doktora, da se hoće odmoriti od društvenih mreža i da će na stranicu stavljati videe snimljene unaprijed. Pa će kao staviti videe iz Hrvatske kad se budu već vraćali za Njemačku. Ona je prelijena da snima redovne i unaprijed snimljen materijal. Čini se da su još uvijek u Njemačkoj i da stvara privid da su u Hrvatskoj tako što pita ljude gdje se može naručiti za frizuru i nokte, da je bila kod frizera i u kinu. Pa kad zaista dođu u Hrvatsku stavljati će videe iz Hrvatske redovno, a publici će reći da su već u Njemačkoj ili na putu za. Tako hoće izbjeći da ljudi znaju gdje se kreće u pravom vremenu jer joj se ne da drugačije snimati. Mada meni to nema smisla. Recimo i da snimi ujutro video u Zagrebu i stavi popodne isto je da ga stavi par dana poslije.
Međutim možda i griješim, mogući je i scenarij da su došli i dosta prije nego je najavila da kreću. Nije ni bitno zapravo.
4 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Victoria Carter
4 months ago
Ima smisla… strah je vrag… u tome je cijela priča.. nisu oni još u HR upravo iz tog razloga.. sve di dobro napisala, želi stvorit privid kao ne da joj se itd… boji se… bože kako ta živi .. boji se svoje sjene u HR.., jer zna dobro koliko je ljudi povrijedila, prozvala, pljuvala
Yellow
4 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Da, da..nije joj tu ugodno više. Pogotovo u Virovitici gdje je ljudi više poznaju i više su upoznati sa njezinim malverzacijama. Pogotovo odkad su neke njezine prljavštine isplivale na površinu. U malim mjestima vijesti brže putuju.
Yellow
4 months ago
Recimo da se i pojave dokazi o vremenu i odlasku iz Hr i da je o tome lagala opet bi se svojoj publici opravdala da je to morala napraviti zbog hejtera i da se boji za svoju sigurnost bla bla bla...
Ayla Novak
4 months ago
U to sam čak i ubijedjena 👍 ali džabe joj sve kad gubi svoju publiku tj svoje naivne ovce !!! Čak u zadnje vrijeme dobija i po 300 lajka što je stvarno presmiješno 🤣😂😂 Ima ona tu novu stranicu gdje ima oko 5.500 pratitelja 😂💪