Logo
Ayla Novak
4 months ago
#Arbnora
Nora je u Hrvatskoj i to sigurno već nedelju dana, a krije se ko zmija noge… predprošle godine je puštala video i kikotala se hvaleći se kako putuju za Hrvatsku. Smrdi tu nešto opasno jer mislim da joj je neko debelo utjerao strah i zato se boji jer inače bi već x videa pustila… Sad se ona dogovara šta će još slagati jer mislim da i neko sudjenje ima… Može se ona kriti i muljati koliko hoće, ali mi ćemo sve odkriti 💪💪💪
Victoria Carter
4 months ago (E)
In response Ayla Novak to her Publication
Strah je vrag… a nju je poprilicno strah jer srala je protiv HR i Zagreba a sad bi sve polizala… ne ide to tako… njene su to riječi koje su joj se obile o glavu… a ako bolje razmislim, možda je ivo navlakuša.. oni još ni nisu u HR.,. Hoće krivi trag ostaviti… jao sad je u HR a u biti doči će za dva tjedna… to mi se baš počelo motat po glavi.. i ima logike.,
Ayla Novak
Čuće se još gdje je ona jer ne može od nas sakriti, do sada smo je dosta razotkrili u njenim lažimani dosta smo prijavljivali i dosta uspjeli 💪💪💪
Jesi primjetila da mnoge stranice poništava i da mnoga imena naglasuje, samo nas ne na tusmo jer ne smije i ne može iako smo joj trn u oko 😂💪
4 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Victoria Carter
4 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Primjetila sam puno toga. Pogubila se
Ayla Novak
4 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Blaga riječ je za nju “pogubila” Ona je totalno prolupala i nije svjesna šta radi !!! Najveći strah smo joj mi jer se totalno borimo protiv nje sa pravdom jer smo dosta i već uspjeli i dokazali… 💪
Svi mogući njeni pokušaji padaju u vodu !!!
Bravo tusmo 💪💪💪