3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Tko zna sto se još kotrlja u pozadini jer ovoliko tajiti svoj boravak u HR je dokaz da imaju putra na glavi više od očekivanog! Lik nije plaćao račune u Hrvatskoj i pobjegao u Njemačku misleći da ne mora svoje dugove riješiti .. kako da ne! Pred zakonom su svi isti pa i debil koji je istavio iza sebe dug preko 2000€ .. a to da se nemaju odkud naplatiti je smiješno pošto u Njemačkoj zarađuje i troši ogromne novce na tehniku, kompjutore, igrice i slično! Samo one lego kockice je platio 500 € !
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Tačno tako, ali ne samo putera, nego i onog loja…🤮
Taj posao što on u Njemačkoj radi ima malu platu tj čak mizernu kao i u Švici.. Troši i plaća od onih naivnih glupih ovaca…i bolje rečeno, trošio je… Oni su skuženi sa sviju strana… ostaje im samo da mrvice kupe…
Taj posao što on u Njemačkoj radi ima malu platu tj čak mizernu kao i u Švici.. Troši i plaća od onih naivnih glupih ovaca…i bolje rečeno, trošio je… Oni su skuženi sa sviju strana… ostaje im samo da mrvice kupe…
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Da, nije da nisu imali uvjeta otplatiti taj dug ali znali su da će proći bez posljedica jer su eto u Njemačkoj. Ona ništa ne objavljuje jer se osjeća nelagodno u Hrvatskoj. Ne bi ni došla da nisu morali radi nečeg..
3 months ago
Znači bio je dužan elektri jer nije plaćao struju i oslobodili su ga plaćanja koliko sam uspjela pohvatati. Datum na dokumentu sa poklapa sa njihovim dolaskom samo sumnjam da su zbog ovog dolazili jer ovo se moglo i bez njega riješiti.
3 months ago
In response Yellow to her Publication
Navodno nema imovine iz koje bi se naplatili vjerovnici. Ima zaštićen račun kojeg nesmiju dirat … a kupuje igrice od soma eura! Stoka pokvarena
3 months ago
In response Yellow to her Publication
Naravno, ali ima tu još što šta toga što mi još neznamo…. Ali uskoro će još sve na vidjelo izači…
3 months ago
Sad je sve jasno… ovo debilno krmče sve lagalo i sad najebalo i te kako 👍😂
Drobuljo debilna smrdljiva, koju ćeš fotku opet pustiti, a da te nije sramota…??! Al si ga popušila i ti i tvoj pederčina i to baš, baš!!! Sa vašom zlobom i lažima vam je stvarno došao kraj i evo vam ga 👆😂😂 Šut kartu ste dobili 😁👊
Ima da feštam večeras 🥂 jer smo te debilče zgaženo i tog tvog pedera baš svi mi sa pravdom uništili!!! 💪
Izgubila si rentu za 50%, izgubila si na Facebooku, izgubili ste ste svugdje… Mislim da ti ni ovce neće više pomoći tj slati pare nebil se nekako iščupala iz svih tih govana koje ste sami izasrali… Ajmo ADIOS 😁👋👋
Moramo još samo prijaviti, da se ta mala spasi pod hitno od vas dvoje budaletina!!!
Drobuljo debilna smrdljiva, koju ćeš fotku opet pustiti, a da te nije sramota…??! Al si ga popušila i ti i tvoj pederčina i to baš, baš!!! Sa vašom zlobom i lažima vam je stvarno došao kraj i evo vam ga 👆😂😂 Šut kartu ste dobili 😁👊
Ima da feštam večeras 🥂 jer smo te debilče zgaženo i tog tvog pedera baš svi mi sa pravdom uništili!!! 💪
Izgubila si rentu za 50%, izgubila si na Facebooku, izgubili ste ste svugdje… Mislim da ti ni ovce neće više pomoći tj slati pare nebil se nekako iščupala iz svih tih govana koje ste sami izasrali… Ajmo ADIOS 😁👋👋
Moramo još samo prijaviti, da se ta mala spasi pod hitno od vas dvoje budaletina!!!
3 months ago
Das Gericht hätte Naim und Nora sofort einsperren sollen. Niemand würde diese zwei Deppen vermissen und den Menschen würde es im Allgemeinen besser gehen. 👊👍💪
3 months ago
Das gefällt mir sehr gut! Karma schlägt zurück, aber das ist erst der Anfang von Nroas Ende! Es werden noch mehr brisante Informationen kommen. Die Tage von Nora sind gezählt.... 💯❗
3 months ago
(E)
In response Jana to his Publication
Brawo Jana, super Kommentar 👍👏
Ona je i tako i tako gotova, stali smo joj na repić.. ali kad joj baš na rašireni odvratni rep stanemo, onda je to ono pravo… 💪
Ona je i tako i tako gotova, stali smo joj na repić.. ali kad joj baš na rašireni odvratni rep stanemo, onda je to ono pravo… 💪