Logo
CarboNora Bambucci
1 yr. ago
#Arbnora
Vrijeme je da podijelim s vama svima jednu posebnu vijest. 🥳✨️🎉😍

Ove papire što držim u ruci su papiri u kojima sam prijavljena kao samozaposlena na temelju rada na društvenim mrežama. Točnije, otvorena je mala firma po imenu 👩‍🦽 Arbnora Elezi 👩‍🦽.

Firma se bilježi od 1.6.2023 jer je tada prva isplata od mog snimanja i počela te samim tim u očima države se moj rad na društvenom mrežama smatra kao pravi posao. Tu se računa plaćanje poreza, radni staž, i sve što ide s tim. 🥺

Nije ovo ništa novo niti strano jer ja oduvijek svoj poziv znam, još otkako sam bila teenegerka, ali je lijepo moći to malo ozbiljnije zaokružiti kad se već ozbiljno i razvija. 😭

Pa neka nam je svima sretan i blagoslovljen moj i vaš rad! Kažem moj i vaš rad jer društveni rad nije samo moj rad već i vaš! Na meni je da radim, na vama da podržavate kao i do sada, a rezultata za one za koje se zalažem će s vremenom itekako biti. Jer danas sam ja osoba s invaliditetom, sutra možete biti vi, a već prekosutra neko vaš.

Još jednom: bravo, ljudi i čestitam nam!
👏❤️👏❤️ Idemo dalje! 💪

I da... ljudi... HVALA vam.
Bez vas ne bi ništa ovo bilo izvedivo. 🌷
Victoria Carter
1 yr. ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad će moljakat još više jer treba i državu namiriti i doprinose plaćati a ukakila se od straha pa je brže bolje išla prijaviti da prima novac od dr. mreža.
Ayla Novak
1 yr. ago
In response Victoria Carter to her Publication
Bravo, baš tako 👍👏 Ali neće moći… Idemo dalje, Tu smo 💪💪💪
Victoria Carter
1 yr. ago
In response Ayla Novak to her Publication
Tko zna što pokazuje i što je ovo jer vudiš da je prekrila papir koji drži. I to bi trebslo provjeriti
Ayla Novak
1 yr. ago
Da i sigurno će se provjeriti 💪💪💪
Victoria Carter
1 yr. ago
In response Ayla Novak to her Publication
To je isto kao kad je rekla da je uplatila 1000€ nekome a nigdje dokaza.. ovo moze biti da je prijavila da zarađuje online a i ne mora. Ja njoj ništa ne vjerujem. Zarađivala je i gatanjem i lagala ljude.
Ayla Novak
Ni ja joj ništa ne vjerujem, jede ona go.na ko i do sada…
1 yr. ago