Logo
CarboNora Bambucci
1 yr. ago
#Arbnora
Vrijeme je da podijelim s vama svima jednu posebnu vijest. 🥳✨️🎉😍

Ove papire što držim u ruci su papiri u kojima sam prijavljena kao samozaposlena na temelju rada na društvenim mrežama. Točnije, otvorena je mala firma po imenu 👩‍🦽 Arbnora Elezi 👩‍🦽.

Firma se bilježi od 1.6.2023 jer je tada prva isplata od mog snimanja i počela te samim tim u očima države se moj rad na društvenom mrežama smatra kao pravi posao. Tu se računa plaćanje poreza, radni staž, i sve što ide s tim. 🥺

Nije ovo ništa novo niti strano jer ja oduvijek svoj poziv znam, još otkako sam bila teenegerka, ali je lijepo moći to malo ozbiljnije zaokružiti kad se već ozbiljno i razvija. 😭

Pa neka nam je svima sretan i blagoslovljen moj i vaš rad! Kažem moj i vaš rad jer društveni rad nije samo moj rad već i vaš! Na meni je da radim, na vama da podržavate kao i do sada, a rezultata za one za koje se zalažem će s vremenom itekako biti. Jer danas sam ja osoba s invaliditetom, sutra možete biti vi, a već prekosutra neko vaš.

Još jednom: bravo, ljudi i čestitam nam!
👏❤️👏❤️ Idemo dalje! 💪

I da... ljudi... HVALA vam.
Bez vas ne bi ništa ovo bilo izvedivo. 🌷
CarboNora Bambucci
1 yr. ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it