2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Samo kratko, teška psihijatrija. "Ovo" su u vrijeme Josipa Broza Tita držali u ustanovama zatvorenog tipa. Sada shvatam i zašto. Da ne postoji teška psihijatrijska dijagnoza kod nje, mnogi bi do sada reagirali. Javno blaćenje i linč prvo doktora, ustanova u kojima je liječena, zemlje koja joj pružila utočište,itd...
Obične smrtnike sto je blatila i blati, nitko normalan to nije doživio kao istinu. Sto bi moja pokojna baka rekla, batina iz raja izišla. I mišljenja sam da će se ona umiriti onog momenta kada dotakne veću budaletinu od sebe, pa je ta samelje i fizički i psihički. A među toliko prozvanih mislim da ima i takvih. Ne pomaže ovdje više ništa osim ključa i textilne industrije. I tako će na kraju i završiti. S ovim videom je pokazala da je sve performans. Bravo Arbnora, performans zreo za Jankomira.
Obične smrtnike sto je blatila i blati, nitko normalan to nije doživio kao istinu. Sto bi moja pokojna baka rekla, batina iz raja izišla. I mišljenja sam da će se ona umiriti onog momenta kada dotakne veću budaletinu od sebe, pa je ta samelje i fizički i psihički. A među toliko prozvanih mislim da ima i takvih. Ne pomaže ovdje više ništa osim ključa i textilne industrije. I tako će na kraju i završiti. S ovim videom je pokazala da je sve performans. Bravo Arbnora, performans zreo za Jankomira.
2 months ago
In response Frenki to his Publication
e a zamisli sa kolikim strahom je došla u Hrvatsku da je čak lagala kad dolazi ...i sad kad se vratila u Njemačku opet pljuvačina po Hrvatskoj! Bolest da nema premca...i dobro kažeš,mnogima je stala na žulj i umjesto da prestane jer i sa onim intervjuom se pokopala ,ona nastavlja još jače pljuvati i prkositi i inatiti se..ovaj performans sa plakanjem je stepenica više u debilizmu kojeg radi..Btw,bravo za komentar! 👍
2 months ago
(E)
In response Frenki to his Publication
Čisti performans. Nažalost ona ima puno ozbiljnijih problema od svoje dijagnoze, daleko je ona od "zdrave glave na ramenima". Nema mjere, pojest će ju vlastita ambicija.
Iskreno se nadam za njezino dobro da će institucije u vezi nje poduzeti neke ozbiljne mjere i dovesti je u red tj natjerati je da potraži neku stručnu pomoć. Jer ovo je loše za sve ljude koji je okružuju, podržavaju i kojima radi nepravednu štetu svojim objavama. Ovo što si rekao da bi netko još luđi od nje mogao uzeti pravdu u svoje ruke i napraviti joj tko zna što je vrlo lako moguće. Možda neki ljudi već i pripremaju tužbe bez obzira što se vidi da je slučaj za psihoterapiju. Nadam se da će se institucije požuriti jer situacija postaje sve luđa. Nekako mi to sve predugo traje..
P.s. zašto textilne industrije? 😁
Iskreno se nadam za njezino dobro da će institucije u vezi nje poduzeti neke ozbiljne mjere i dovesti je u red tj natjerati je da potraži neku stručnu pomoć. Jer ovo je loše za sve ljude koji je okružuju, podržavaju i kojima radi nepravednu štetu svojim objavama. Ovo što si rekao da bi netko još luđi od nje mogao uzeti pravdu u svoje ruke i napraviti joj tko zna što je vrlo lako moguće. Možda neki ljudi već i pripremaju tužbe bez obzira što se vidi da je slučaj za psihoterapiju. Nadam se da će se institucije požuriti jer situacija postaje sve luđa. Nekako mi to sve predugo traje..
P.s. zašto textilne industrije? 😁
2 months ago
Kako glumi i laže i kao plače, hoće patuljčina opet neko sažaljenje.Već milion puta pušta jedno te isto, dabogda ti obadvije odvratno debele noge otpale, marš tamo kujetino jedna👊
2 months ago
(E)
Znači sad po novome ide plakanje svaki dan i snimanje jadikovki..a suza nigdje!! Kako ti se da glumatat? Onda snimiš video gdje se cerekaš luđački....Ovo je teška dijagnoza i zrela si za liječenje..a o silnim lažima da ne govorim..
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Vidjećeš ti da će ta djubretara za par sati pustiti video kako se opet cereka ili kako se šminka. Zaboravi budaletina sve, nezna ni kad je srala zadnji put… 😂😂
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Zamisli kako je namjestila da se polako plačući odmiče od kamere da se vide kolica.. 🙈🙈