Logo
CarboNora Bambucci
10 months ago (E)
#Arbnora
Jednog dana kada Naia odraste i bude bila sama svoj čovjek, želim da zna, ali baš da istinski zna, koliko sam se za nju borila. Želim da zna koliko sam za nju učinila, iako mi nije bilo lako u životu, nimalo. 🥺
Ne želim da mi vraća ikako sve to što sam uradila za nju jer mi nije dužna ništa, ona je moje dijete i ja njoj dugujem svu tu borbu, ali ono što želim je da bude ponosna. Želim da bude ponosna na mene i da uči kroz moju borbu. Želim da je svjesna moje borbe i da iz te borbe izvuče najbolje.
Hoću da kada joj život postane težak da se sjeti da je i njenoj mami, meni, bilo teško, ali da sam se ja ustala, zbog ljubavi, zbog nje. Hoću da se ugleda i da me kopira, zbog nje same. Hoću da kada pomisli da nema bolje sutra ili da joj sve loše ide, da ima jedna žena, a to je njena mama, kojoj isto tako nije išlo sve lako, ali se nije predala. Hoću da s ponosom priča drugima o meni, da moju borbu u svoju korist iskoristi i da od mene sve ono najbolje uzme i da napravi da joj kroz život služi. Tako da njoj bude lijepo, da ona ne pati ili se muči . Hoću...hoću da kada osjeti da nešto u životu ne može da se sjeti da je njena mama to mogla, da ju je jaka žena rodila i odgojila i da joj to da snagu: da zbog mene ne smije posustati jer ja sam dala sve što sam imala da je danas tu gdje je i da napreduje. Želim...želim da je mudra, da je pametna, da svaku moju riječ upije, svaku moju priču sasluša, a onda uz to sve što sam je ja naučila, doda i svoja životna iskustva koja će ju nešto novo naučit i da s tim svim, zasja u najbolju verziju sebe. ❤️
Jer doista je najbolja. Doista je sposobna. Doista joj je Bog dao poseban život zbog mene i ona to zaslužuje. Ima mogućnost kroz moj invaliditet toliko toga naučiti, život sa drugog ugla sagledati i kroz njega rasti.
I to je tako vrijedno, iako nije nimalo lako. Ali unatoč tome što je teško, ja sam se borila, borila i ponovno borila, puno više nego što sam za sebe, a puno sam se i za sebe borila. Od rođenja. Za nju sam još 3 puta više i ponovno bih. Toliko ju volim i to nikad zaboraviti ne smije jer moja borba za nju je i njena borba. Ona, danas sutra, kroz svoj ponos na mene, treba i svojoj djeci i govoriti kakvu mamu ima, bilo kome, a sebi ponajviše jer trebat će joj to kroz život. Svima nama određene stvari ili ljudi u životu trebaju da nam pomognu da se izgradimo u ljude koji trebamo biti. To sam ja za Naiu, a to je i Naia za mene. Želim i hoću da joj moja borba služi i potrudit ću se da nikad ne zaboravi da unatoč tome što je život težak, pun bolova i svega, da ipak može biti lijep. O itekako lijep. Baš kao i ovaj dan danas sa slike jednostavno lijep: krede, sunce, asistentica, ona i ja. Stvaramo nove uspomene, iako sam skrivečki u bolovima, umorna od dana jedva sjedim na tom pločniku, ali TU SAM ZA NJU. Borim se. Za nju. Sebe. Nju. Nas kao obitelj. 🥰 To hoću i želim i budem ju naučila, a na njoj je da svu moju poduku pametno i mudro koristi dalje. Vjerujem da bude i ne bojim se za nju niti sebe pored nje. ☺️
majamilic maja
Nazalost, mala će biti ista mama i tata X2 jer nema ništa dobro naučiti od ova dva ljigava parazita. Naučit će da mora imati sve što poželi bez trun muke i trude samo lajući, nema od koga steći radne navike da živi pošteno. Mrziti će cijeli svijet kao mamica i tatica, a mamica će ju maltretirati i kontrolirati svaki korak.
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from majamilic maja, click on at the bottom under it