Logo
Bambucci
#Arbnora
Nova hodalica i problemi sa nalazenjem iste.❤️👩‍🦽
1 yr. ago
Frenki
1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Ovdje je bio blok ko kuća čini mi se...
Yellow
1 yr. ago
Prije je bila rekla da ne koristi hodalicu od cca 2012, da se muči s lijevom nogom 13 godina, a sad tu govori da ju je koristila prije par godina. Par godina je 2 do max 5 godina.
Marija
1 yr. ago
In response Yellow to her Publication
Preinteligentna Nora, kako sama za sebe tvrdi da je pravo genije, pada već na najosnovnijoj matematici. Možda bi prvo trebalo da nauči tablicu množenja pre nego što ponovo počne da se razmeće. Inače, još uvek čekam na njenu knjigu. Verovatno još broji stranice prstima.
Ayla
1 yr. ago
In response Yellow to her Publication
Nezna ta zloba, šta je juče rekla… Mrda, vrda i pokušava još neke cake... Smiješno više postalo koliko se pokušava izvaditi iz tih svih go.ana u koje se sama uvalila, ali nema šansi više jer borba za pravdu pobijedjuje, tusmo i idemo dalje 💪💪💪
Elena
1 yr. ago
Bevor wir überhaupt über einen Rollator sprechen, sollte man erstmal einen Blick auf Noras Gewicht werfen. In ihrem aktuellen Zustand ist sie viel zu fett dafür. Kein Rollator der Welt ist dafür gemacht, so eine Last zu tragen.
Ayla
1 yr. ago
In response Elena to her Publication
Jede zlobulja sopstvena go.na, kakav Rollator, kad zna da ne postoji takav za nju… nako debela i sa onim patuljastim debelim rukama, nadlakticama nema šanse! Normalni patuljci se bore i idu raditi i ne smatraju se da su bolesni, kao ova zlobna serulja što to radi! Sve što sere, poješće na kraju i sve sama… 💪
Frenki
1 yr. ago
Kod doveo čovjek hodalicu sam prestao slušati 😅🤣😂😂
Ayla
1 yr. ago (E)
Ajd ne seri majketi više, šta da isprobaš, znaš da si utovljeno patuljče i zbog toga si ovce godinama iskorišćavala… Sad propala totalno sa svim lažima i opet nešto djavoletino pokušavaš… Nemaš ti šansi više i reci sebi, što je bilo, bilo je… sad te ja gazim i to totalno 💪 djubre jedno vražije!! Tebi zadnja opcija obstala, nebil ovce opet digla… Ne, ne, voz ti je prošao… 💪💪💪