Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Kažu pojedinci Nora nije ništa napravila po pitanju osoba s invaliditetom i niz još toga. Moguće, parvo na svoje mišljenje imaju svi i to treba poštovati, ali jednu stvar mi ne možete osporiti, a to je: digla sam ogromnu prašinu, ja - sama, bez ikoga. 😊 Čak i to do sad što sam uradila su mi htjeli srušiti, ocrniti i osporiti. Ali unatoč tome, protresla sam pošteno neke stvari, makar na vlastitu štetu i teret, ali odradila sam jedan važan dio. Probila sam led, tvrd i težak. Oglasila sam se, usudila i napravila poštenu buku.🥰 Napravila sam buku za sebe prvenstveno jer sam osoba s invaliditetom pa onda i druge. I sad... da li je to to ?! Ne! Nikada! Ove hrabra usta se neće nikad utišati makar me duplo koštalo. 🙂 Ja sam tek počela, pred mnom je još dugi put.🥹 Samo neka je zdravlja i dobrih ljudi. Više mi ne treba jer ne planiram umrijeti a da ne dignem još puno prašine i ne napravim još veću buku. U ime male one Nore i drugih Nori. 👩‍🦽♥️
Vama koji pratite moj put i podržavate te razumijete, volim vas i hvala što godinama putujete sa mnom.🌷
10 months ago (E)
majamilic maja
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kad je netko uvjeren da je prelijep, zgodan, obrazovan, usojesan, voljen to izgleda ovako, a stvarna istina je da je PARAZIT💩🤮
Ayla Novak
10 months ago
In response majamilic maja to her Publication
Da, umišljeni, odvratni gabor je u biti baš najveći PARZIT 😝🤮🤮🤮
Frenki
10 months ago
Koje moraš biti dno da blokiraš druge OSI? Ako ima muda sto bi se reklo, što ne odgovori? Ja mislim da sretnoe bilo tkog uživo kog je prozivala da bi se sasrala. Ja sam spreman nekim ljudima platiti put, samo ako budu u stanju. Vjerujte.
Ayla Novak
10 months ago
In response Frenki to his Publication
Nema taj djavo ni muda, a ni ono drugo… 🤣😂🤮
Marija
10 months ago
Njeni zubi su apsolutna katastrofa. Nešto takvo se ne pokazuje ni u mraku. Da imam takvo zubalo, zauvek bih zatvorio usta iz obzira prema čovečanstvu.
Ayla Novak
10 months ago
In response Marija to her Publication
Da absolutno 👍 😂 Zašto zubalo nije sredila, ako je već te ovčetine muzla i muzla… Mislim da je to onaj umišljeni debilni djavo koja nije htjela lovu na to trošiti jer i tako i tako misli da je njene ovce smatraju lepom i čemu trošiti onda lovu… 🤣😂😂😂
Elena
10 months ago
Genau so redet nur jemand, der im Leben absolut gar nichts erreicht hat. Null Leistung, null Verstand, null Selbstreflexion. Nora ist der Inbegriff von Versagen auf allen Ebenen. Man sollte sie ohne Umwege nach Albanien abschieben. Und zwar sofort. Kein Warten, kein Mitleid, kein zweites Mal. Solche Leute haben hier nichts verloren.
Yellow
10 months ago
Jednom je bila rekla da će se za nju čuti ali ne na bruki i sramoti. Pa eto podigla si prašinu, napravila si buku i probila si led sa svojom brukom i sramotom. I time se ponosiš 🙈. Ništa bitno napravila nisi za osi, samo si im naštetila.
Frenki
10 months ago (E)
Ne kazu pojedinci nego udruge i masa običnih ljudi. Sere im se od tvog djelovanja. Nisi uradila ništa osim što si srušila ugled svim staklenim, i izvrijeđala javno druge OSI I nevine ljude. Moja majka te se stidi, udruge OSI te se stide, da si normalna shvatila bi to. Da si normalna shvatila bi da ne mogu svi griješiti a ti uzmi pravu. Pa u komentarima u Jutarnjem pljuju te obični, stvarni ljudi jer si nažalost nacionalna sramota.
Ti kad otvoriš usta kvalitetnije izlazi kod drugih ljudi na guzicu, da oprostite, ali ne nogu to ljepše napisati. Koji vic od posta😂🤣😂🤣
Naići će valjda i haker koji je sam OSI ili mu netko od obitelji je to, pa će te ugasiti kao svjećicu.
Ayla Novak
10 months ago
Da, digla si ogromnu lažnu prašinu i sad te skoro zgazili, djavole jedan odvratni, tješi se ti još i baljezgaj u prazno 🤣 znaš ti već, da si uništena, tvoji djavolski lažni ciljevi su uništeni💪
Propali odvratni djavole, Adios