Logo
CarboNora Bambucci
1 month ago (E)
#Arbnora
Dragi ljudi,
htjela bih sada vaše znanje vidjeti u komentarima.
Dakle, tražim od vas sljedeće:
dobila sam ovu poruku u inbox, sakrila sam identitet jer ne želim da nitko ovu osobu napada ni ništa slično, nit želim da reagiramo na uvrede. Ono što želim je da mi vi, moji pratitelji, pronađete dijelove poruke gdje ova osoba diskriminira na temelju invaliditeta i ujedno pokazuje predrasude.👩‍🦽
Znači, pročitajte poruku pažljivo, izdvojite si vremena i napišete mi koji su dijelovi koji odišu predrasudama, diskriminacijom i dehumanizacijom i degradacijom. Kada vi završite sa svojim komentarima, uključiti ću se i ja sa svojim osvrtom na kraju u komentarima i nadam se da će nam osvrti biti donekle slični. Želim da od ove poruke SVI učimo i da znamo raspoznati termine koje želim da mi opišete u komentarima. Pišite mi.♥️ Želim vidjeti vidite li što i ja? Jesam li vas dovoljno osvjestila da prepoznate ove stvari? Jer ovdje se najmanje radi o meni kao meni. Ovo je direktno udarac na nešto drugo. Znate li što? Slušam vas.
Victoria Carter
Meni se čini da je ona to sebi sama pisala .. jer , inače nikad ne pokriva ime pošiljatelja već javno proziva osobu koju mrzi, greške u pisanju su namjerno napravljene pogotovo slovo Č u skoro svakoj rečenici.. u biti je htjela pokazati kako ju netko napada a ona jadna poštena pa neće objaviti ime isobe da ju netko od njenih ovčica ne napadne u komentarima . Sve ovo Nora radi sa ciljem i svrhom prikazivanja sebe kao nevinašce i žrtvu internet nasilja… zakulisne igrice igra, navikli smo ali ona mora biti svjesna da glupi nismo! Uzalud ti trud Nora… te poruke su fake!!!
1 month ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it