Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Evo jedna mala obavijest za one kojima ce služiti. 🙂 Za moj rad i normalnu publiku sa ovaj video ne odnosi. 🥰
7 months ago
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Naložit ćemo vatru Nori pod dupe! 😄😃
Lidija
7 months ago
Haj brisi 😂😂😂
Ayla Novak
7 months ago
Još moram nešto dodati, ta blentača kaže da su ti ljudi povodljivi koje je nabrajala i kao vjeruju lažnim profilima… Ti si toliko glupava i ojadjena kad možeš tako da blebećeš, pa nisu to mala djeca da budu povodljivi, bože svašta 🤦‍♀️😝😂 Nemaš ti pojma koliko su te ljudi skužili u tim tvojim gnusnim lažima… Ti se prva trebaš bojati jer će ti se sve naplatiti zbog tvojih ogromnih laži, obmanjuješ ljude i prosišs 🤮🤮🤮
Tu smo i ne bojte se budale jer mi se samo za pravdu borimo 💪💪💪
Victoria Carter
7 months ago
Mislim da ne bi smjela javno prozivati ljude. To je nedopustivo. Što sve ljudi pišu po portalima i ostalim stranicama i nikom ništa. Onda nitko ne bi ništa govorio. Strašno
Yellow
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Protiv kleveta sam i vrijeđanja, no svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje. Nora je samu sebe razotkrila sa svojim izjavama tako da me skreno čudi što davno prije nije osnovana neka grupa gdje bi ljudi mogli izraziti što misle. Jer na njezinoj stranici je to nemoguće. Sama sebi je zadala autogol sa tim blokiranjem.
Lidija
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Neka sada nju tuze javno proziva ljude jos iskljucila komentare
Ayla Novak
7 months ago
Baš si me nasmijala 😂😂😂 Ti treba više da se bojiš policije jer češ ti biti otkrivena u tim tvojim lažima…💪💪💪 Prijetiš tu ljudima koje si nabrojala, a možeš samo govno pojesti i to ne tvoje nego moje kad ti poštom pošaljem…🤣😂😂 Gori tebi pod nogama, pa opet prijetiš 🤣🤣😂😂😂
Tu smo ljudi i idemo dalje za pravdu 💪💪💪