Logo
CarboNora Bambucci
8 months ago
#Arbnora
Evo jedna mala obavijest za one kojima ce služiti. 🙂 Za moj rad i normalnu publiku sa ovaj video ne odnosi. 🥰
Victoria Carter
8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mislim da ne bi smjela javno prozivati ljude. To je nedopustivo. Što sve ljudi pišu po portalima i ostalim stranicama i nikom ništa. Onda nitko ne bi ništa govorio. Strašno
Yellow
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Protiv kleveta sam i vrijeđanja, no svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje. Nora je samu sebe razotkrila sa svojim izjavama tako da me skreno čudi što davno prije nije osnovana neka grupa gdje bi ljudi mogli izraziti što misle. Jer na njezinoj stranici je to nemoguće. Sama sebi je zadala autogol sa tim blokiranjem.
Victoria Carter
8 months ago
In response Yellow to her Publication
Točno tako! Nitko ju ne bi spomenuo da je bila fer i ostavila ljude da kažu što misle. Ovako se zamjerila mnogima. Osim toga što bi rekle recimo Maja Šuput, Severina i ostale javne ličnosti koje mnogi stvarno vrijeđaju . Pravo na vlastito razmišljanje imaju svi a Nora to ne dopušta. Samu sebe je ovim ponašanjem uništila. Jer zašto bi se ona morala svima sviđati? Sad se bori sama sa sobom i iz očaja poduzima krive poteze.
Yellow
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Nije pametna kao što misli. Nije dosljedna po svojim postovima i tu se vidi da ne govori istinu. A dosta ljudi koje je prate su polupismeni.
Victoria Carter
Točno! Iz očaja prijeti svim i svačim . Proziva ljude, poziva se na institucije a nitko ju ne tjera da se javno prikazuje u tolikoj mjeri i sad bi svima koji drugačije misle zatvorila usta. To tako ne ide . Ušla je svjesno u sve ovo i sad snosi posljedice.Nesmije prijetiti i omalovažavati ljude . To je nedopustivo.
8 months ago
In response Yellow to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it