Logo
SelmaB
7 months ago
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response SelmaB to her Publication
Tekst za sliku:

Sjedim za računalom i plačem dok vam pišem ovaj status... 😭
Pitate se zašto plačem? Pa ovo što držim u rukama je moja online prijava moje malene firme 👩‍🦽Arbnora Elezi👩‍🦽
Certifikat je na drugoj slici... što znači službeno je; prijavljeni smo i postojimo kao mala firma gdje ja kao samozaposlena kroz svoj javan rad govorim o svom životu i skupini osoba s invaliditetom.😭 Dugo sam ovo gradila i još gradim, ali da nije pojedinih ljudi, ne bi nikad uspjela... pa bi htjela da se zahvalim ovako javno...jer to je najmanje što mogu. ❤
Prije svega, hvala mojoj obitelji na podršci. Hvala mojim sestrama što su tu da me savjetuju, i mojoj mami da me uvijek sasluša. Bez njihove podrške, ne bi bila ovako jaka. 🌷
Nakon toga, hvala mojim prijateljima koji su tu da poguraju i saslušaju, koji su rijetki, ali pravi. 🙂
Zatim, hvala mom Naimu. Hvala što si uvijek podrška, što me saslušaš, zagrliš kada plačem ili se smiješ sa mnom kada uspjevam. Hvala što si ponosan na mene i što ne daš na mene. Hvala što mi svaki dan pokazuješ što ljubav je i hvala što si rame uz rame sa mnom. Hvala što si moja desna ruka i lik koji snima iza kamere. I ne samo lik iza kamere već i ponosno ispred kamere, sa mnom. Hvala ti. ❣
I na kraju, ono najveće i najvažnije... HVALA VAMA PUBLICI, DOBRIM LJUDIMA, VAMA SVIMA KOJI STE TU DA KOMENTIRATE, SASLUŠATE, DIJELITE, LAJKATE I DA PODRŽITE MOJ RAD! Hvala pojedincima što su tu od samih početaka i razumiju svrhu moga rada i što mi nekada i oproste kada pogriješim ili u naletu emocija objavim nešto što vam možda i zasmeta. Hvala što me grlite virtualno i gurate naprijed. Zbog vas je moj glas jak i zbog vas ću i nastaviti. 🥺
Hvala još jednom!!
Video po video i eto nas tu, a sad idemo dalje, sutra je novi dan, SNIMA SE I TKO ZNA GDJE NAM JE KRAJ JER JA SAM TEK POČELA!!🥹
Bože, samo da je zdravlja jer svega ostalog će biti.🤲☪️💟
Ayla Novak
Opet lažeš i prosisch… a da ti je to tek početak, bumo videl… 💪💪💪
Moliš se za zdravlje, ti koja ždereš li ždereš nezdravu hranu….🤦‍♀️🤣🤮
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it