6 days ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kornjača se" usrećila " debilnim vlasnicima...a ti i dalje neuredna ,zapuštena ,prljava..dovoljno je bacit oko na nokte i vječito oguljeni lak , a o kosi da ne pričamo....bljak! Smrdljiva plastična jakna i tajce na zvjezdice... a ti plešeš li ga plešeš...bolovi su na čekanju je'l...? A sutra ćeš pisat kako trpiš bolove ..ništa tebe ne boli,ti samo voliš lagati...
6 days ago
(E)
In response Victoria Carter to her Publication
Uh to sam zaboravila navesti kako pleše i drma li se drma u kolicima 👍🤣😂 Ja se fokusirala na tu jadnu kornjaču i već sad mi je mnogo žao…
Naravno da tu krmačetinu ugojenu, udebljanu pre debelu ništa ne boli i baš kako pišeš će sutra pustiti i pisati o svojoj dijagnozi i bolovima 🤣😂🤦♀️
Naravno da tu krmačetinu ugojenu, udebljanu pre debelu ništa ne boli i baš kako pišeš će sutra pustiti i pisati o svojoj dijagnozi i bolovima 🤣😂🤦♀️
6 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Kako ne vidiš da je smršavila 6 kila...😂...kad bolje razmislim,ne vidim ni ja!! 🙈🙈🙈😂
Ma ne vidim 🤣 jer nije ni grama skinula 😂 Nego jer ti vidiš kako debeletina, drma li drma, zaboravila da kao staklene kosti i šipku ima u nozi 🤣😂😂😂
6 days ago
(E)
In response Victoria Carter to her Publication
6 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Vidim,vidim...u laži su kratke noge i dugi nos..kod nje doslovno...😂