2 days ago
(E)
#Arbnora
Današnji dan je bio predivan i pomalo kaotičan! ♥️
Slavili smo Nain rođendan, došle su joj prijateljice, prekrasno smo se proveli, asistentice su puno, puno pomogle jer pojedini roditelji nisu mogli biti uz djecu, tako da su asistenti uveliko značili za pomoć meni.
Imali smo mali peh, a to je da ova igraona nije napravila rođendansku tortu iako je dogovor bio da će napraviti jer je politika igraone da mi svoju tortu ne možemo dovesti već moramo njihovu uzeti.
I naručili smo jednu uobliku duge, tako su joj i dekoracije bile, i na kraju torte nije bilo. Asistentica je brzinom munje otisla i kupila dvije u trgovini, zaleđene i to je praktički bila Naina torta. 🎂 To me baš, onako, razljutilo, ali nisam htjela pokvariti Nain dan pa sam se suzdržala od dramatičnih ispada.
Sve u svemu, dan smo ipak proveli stvarno divno, djeca su se igrala, skakala, ma uživali su i Nai će vjerujem to ostati u sjećanju. 🥹
Da li bi opet ponovila? Da! Da li bi promjenila mjesto slavljenja? Da.
Mislim da mi je ovo što nisam mogla tortu svoju donijet malo živce pojelo.😁
Također na stolu nisu bile nikakve posebne dekoracije, iako su rekli da će bit. Sve im je 3 tjedna unaprijed javljeno i organizacija je baš bila loša.
Srećom sam ja ponijela ekstra svoje balone i ove male sitne dekoracije. Da nisam, stol bi bio samo sa hranom koju su, zamislite, uspjeli donijeti.😅
Uglavnom,
SRETAN ROĐENDAN, NAIA!
Mama i tata te puno vole i naše si sve.♥️
P.S: djecu ne želim objaviti, maloljetna su. Ali su tu, stol je bio pun.🎉🥳
Današnji dan je bio predivan i pomalo kaotičan! ♥️
Slavili smo Nain rođendan, došle su joj prijateljice, prekrasno smo se proveli, asistentice su puno, puno pomogle jer pojedini roditelji nisu mogli biti uz djecu, tako da su asistenti uveliko značili za pomoć meni.
Imali smo mali peh, a to je da ova igraona nije napravila rođendansku tortu iako je dogovor bio da će napraviti jer je politika igraone da mi svoju tortu ne možemo dovesti već moramo njihovu uzeti.
I naručili smo jednu uobliku duge, tako su joj i dekoracije bile, i na kraju torte nije bilo. Asistentica je brzinom munje otisla i kupila dvije u trgovini, zaleđene i to je praktički bila Naina torta. 🎂 To me baš, onako, razljutilo, ali nisam htjela pokvariti Nain dan pa sam se suzdržala od dramatičnih ispada.
Sve u svemu, dan smo ipak proveli stvarno divno, djeca su se igrala, skakala, ma uživali su i Nai će vjerujem to ostati u sjećanju. 🥹
Da li bi opet ponovila? Da! Da li bi promjenila mjesto slavljenja? Da.
Mislim da mi je ovo što nisam mogla tortu svoju donijet malo živce pojelo.😁
Također na stolu nisu bile nikakve posebne dekoracije, iako su rekli da će bit. Sve im je 3 tjedna unaprijed javljeno i organizacija je baš bila loša.
Srećom sam ja ponijela ekstra svoje balone i ove male sitne dekoracije. Da nisam, stol bi bio samo sa hranom koju su, zamislite, uspjeli donijeti.😅
Uglavnom,
SRETAN ROĐENDAN, NAIA!
Mama i tata te puno vole i naše si sve.♥️
P.S: djecu ne želim objaviti, maloljetna su. Ali su tu, stol je bio pun.🎉🥳
Sereš i jedeš govna kao i inače… Koliko vidim, ti si u hali, igraoni rezervisala jedan ćoškić jer vas je malo bilo… Vidim i drugu stariju djecu i ljude koji uopšte ne peipadaju vama… To da nisi smjela tortu donijeti je velika laž, kupila si ti 2,3 jeftine sladoled torte ito je to, ne laži debela stoko, gdje je princeza haljinica od Naie… tu nešto opasno smrdi… Mjesec dana si blebećala o tom rodjendanu i nekoj super organizaciji i da sad nije uspjelo i da je kao peh, ma daj ne seri glupaču jedna! To se u Njemačkoj ne dešava da su kao tortu i dekoraciju zaboravili! Marš naduvana krmačetino, samo se blamiraš 🤣🤮👊👊 To je sve čista laž kao onda i za tvoj rodjenda koji si bogato reprezentovala, a na kraju mi otkrili da je to bio neki ofucani stari Inbis Balkan grill 🙈😂😂😂
2 days ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication